У нас вы можете посмотреть бесплатно Marco Pierre White’s Posh Rabbit Pie tested my sanity или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Thank you Wildgrain for sponsoring. Visit https://www.wildgrain.com/antichef and use code ANTICHEF at checkout to receive $30 off your first box PLUS free Croissants for life! Returning to Marco Pierre White's 'White Heat' cookbook and going to make a posh rabbit pie: feuilleté of roast rabbit with spring vegetables and a jus of cilantro... wish me luck! Wanna send me something? Jamie Tracey P.O. Box 1831 115 East 34th Street FRNT 1 New York, NY 10156 🚩Support the Channel on Patreon! / antichef 🚩I'm on Instagram / antichefjamie 🚩What I Use (Amazon Store) https://www.amazon.com/shop/antichefj... (As an Amazon Associate, I earn from qualifying purchases) 🚩Julia's Mastering the Art of French Cooking Vol 1 & 2: https://amzn.to/3lTownp Music: https://www.epidemicsound.com & https://www.artlist.io #marcopierrewhite #antichef #jamieandchef Ingredients: (serves 4) 3 lb rabbit 8 oz puff pastry salt and white pepper sauce: 1/2 cup veg stock 3/4 cup chicken stock 1 tbsp olive oil 3 tbsp butter, cut into cubes lemon juice, to taste 2 tbsp chopped fresh cilantro vegetable garnish: 1 cucumber 4 large mouli (daikon radish) 4 large carrots 12 "pencil-thin" leeks 2 tb olive oil 6 crush coriander seeds chervil for ganish