У нас вы можете посмотреть бесплатно 新口味馅料 | 椰糖椰奶绿豆馅红龟粿 Coconut Gula Melaka Mung Bean Paste Ang ku kueh | Clarakitchen21 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Ang Ku Kueh (红龟粿) is a Chinese pastry made of sticky glutinous rice flour skin wrapped with sweet fillings. In this video, the coconut gula Melaka mung bean paste filling is made with coconut milk and Gula Melaka. Soft and chewy skin filled with aromatic flavour of coconut and gula Melaka. Hope you enjoy! 😊 ingredients: Filling: ~70g Split Mung Bean ~90g Water ~60g Gula Melaka ~1/4tsp salt ~75g coconut milk ~80g water ~4pcs Pandan Leaves Dough ~55g yellow sweet potato ~100g Hot water ~150g Glutinous rice flour ~30g water ~1 1/2 Tbsp oil Thank you for joining me. ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Copy and Paste ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 🎵Music provided by BGM President 🎵Track : Autumn night - • [Royalty Free Music] 가을밤/Autumn night... ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬