У нас вы можете посмотреть бесплатно 鮑魚燴韓式年糕 Abalone & Korean Rice Cake Casserole | 冇難度 人見人愛入屋菜式 или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
之前用罐頭即食一口鮑魚做了一款意大利燉飯 Risotto ,有粉絲們請教是否再有一些再簡便一點的菜式。好的,今次為各位再用一口鮑魚做一款「快靚正」的菜色,用來作宵夜或正餐都非常恰當。 材料: 罐頭鮑魚 1-2罐 (留汁待用) 雞髀肉 180g 乾蔥頭 3-4粒 韓式年糕 20片 辣豆辦醬 1-2茶匙 豆苗 ,酌量 無鹽牛油 10g -將雞脾肉瀝乾水,加入適量海鹽及胡椒粉,醃大約20分鐘 -燒熱煮鍋,下油爆香乾蔥頭,放入醃好的雞肉,加入鮑魚汁,再加入韓式年糕,蓋上蓋子待年糕煮至軟身 -加入辣豆瓣醬及其他適當的調味 -放入豆苗及無鹽牛油,再蓋上蓋子待1分鐘,熄火後加入鮑魚,即成 Abalone & Korean Rice Cake Casserole Ingredients: Abalone in cans ( retain sauce in a separate jar for use later ) Chicken thigh 180g Shallot 3-4 pcs Korean rice cake 20 pcs Chili bean sauce 1-2 tablespoons Sugar peas shoot Unsalted butter 10g Rinse and dry chicken thigh, season with sea salt and white pepper for 20 minutes Heat up frying pan with oil and saute the shallots until fragrant, add chicken and abalone sauce, then put the rice cake and cook until the cake turn soft Add spicy chili bean sauce and to taste Add the green and butter, then cover for 1 minute. Turn off the heat, add abalone, and serve immediately. ☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰ Facebook | Instagram | YouTube: johnrochacooking Website http://JohnRochaCooking.com #JohnRocha #䶢蝦燦 #JohnRochaCooking