У нас вы можете посмотреть бесплатно Andrew Zimmern Cooks: Corned Beef или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This recipe is one of my favorites, the sticky bourbon-molasses glaze gives the meat an irresistible touch of sweetness that balances out the brine. And it is perfect to celebrate St. Patrick 's day! Brining your own corned beef at home is easy, all you need is the right equipment and time, about 7 to 10 days—therefore thinking ahead is imperative. Beyond the pink salt, which can be found at a butcher shop or on Amazon, you probably have the spices in your cabinets already. If you buy a pre-brined brisket from the grocery store, skip the first step. For an easy side dish, simmer vegetables like cabbage, potatoes, potatoes and carrots in the poaching broth while you glaze the corned beef. Recipe: https://andrewzimmern.com/recipes/and...