У нас вы можете посмотреть бесплатно 红糖发糕怎样做才会开口大笑?Dark Brown Sugar Fatt Koh【ENG SUB】 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
本期视频跟大家分享红糖发糕的简单做法。发糕怎样做才会开花大?视频中也用了小实验来做个比较,希望对大家有帮助。 小豪每周都会跟大家分享一款美食或糕点的做法和秘密。点以下的链接订阅小豪厨房,并打开旁边的小铃铛,这样你就不会错过小豪发布的最新视频~ / @haoskitchen 配方:(模具:宽7cm*高3cm小模具,可以做6-7个发糕) 【第一段】 普通面粉/中筋粉。。。100g 粘米粉。。。100g 红糖。。。60g 白糖。。。15g 热水。。。200g 泡打粉。。。14g(3tsp) 玉米油。。。16g 【第二段】 普通面粉/中筋粉。。。150g 粘米粉。。。50g 白糖。。。75g 热水。。。200g 泡打粉。。。14g(3tsp) 玉米油。。。16g 大火蒸20分钟。蒸熟后不需要焖可以直接出炉。 In this video, I will share with you the simple methods of making brown sugar fatt kueh. How to make it crack big(big smile)? A small experiment is also used in the video to make a comparison, I hope it will be helpful to everyone. Xiaohao will share with you the recipes and secrets of a delicacy or pastry every week. Click the link below to subscribe to Hao’s Kitchen, and turn on the small bell next to it, so that you will not miss the latest video released by Xiaohao~ / @haoskitchen Recipe: (mold: 7cm wide*3cm high small mold, can make 6-7 cakes) [First paragraph] Plain flour/all-purpose flour. . . 100g Rice flour. . . 100g Brown sugar. . . 60g Sugar. . . 15g Hot water. . . 200g Baking powder. . . 14g (3tsp) Corn oil. . . 16g [Second paragraph] Plain flour/all-purpose flour. . . 150g Rice flour. . . 50g Sugar. . . 75g Hot water. . . 200g Baking powder. . . 14g (3tsp) Corn oil. . . 16g Steam on high heat for 20 minutes. After steaming, it can be open lid without stewing. #红糖发糕 #发糕 #fattkoh #fattkuih