• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Are the Smoke Points of Cooking Oils Really Important? | Serving Up Science скачать в хорошем качестве

Are the Smoke Points of Cooking Oils Really Important? | Serving Up Science 2 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Are the Smoke Points of Cooking Oils Really Important? | Serving Up Science
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Are the Smoke Points of Cooking Oils Really Important? | Serving Up Science в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Are the Smoke Points of Cooking Oils Really Important? | Serving Up Science или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Are the Smoke Points of Cooking Oils Really Important? | Serving Up Science в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Are the Smoke Points of Cooking Oils Really Important? | Serving Up Science

Support Serving Up Science: http://bit.ly/ScienceServe Not all cooking oils are created equal. With so many options available -- from coconut, to vegetable, to olive oil, and more -- what’s a home chef to do? Sheril explores characteristics of cooking oils and offers solutions to this cooking conundrum. Oils are everywhere! In chips, crackers, salad dressings, granola, sauces, cereal, plant-based meats -- pretty much any packaged food in your pantry. When it comes to what we do in the kitchen, selecting the right oil is about temperature, taste, and impact on health. Serving Up Science is a production of WKAR, in association with PBS Digital Studios, with funding provided by the National Science Foundation. More Info: http://bit.ly/ServingUpScience-WKAR Serving Up Science is hosted by history buff, science writer and foodie Sheril Kirshenbaum, who gives you science-backed tips to make your favorite foods even better.

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5