У нас вы можете посмотреть бесплатно How To Make A Tri-Colored (Red, Yellow & Blue) Swirl Sourdough Bread! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
In this video, I show you how to bake a delicious tri-colored swirl sourdough bread made with Iranian saffron (yellow), butterfly pea flower tea (blue), and beetroot juice (red). The recipe in this video gives two bread loaves, each bulk-fermented in a 12-inch oval banneton: Blue dough: 400 gr bread flour, 10 gr salt, 290 gr water, 80 gr starter, 4 gr butterfly pea flower Red dough: 400 gr bread flour, 10 gr salt, 290 gr beetroot juice, 80 gr starter Yellow dough: 400 gr bread flour, 10 gr salt, 290 gr water, 80 gr starter, 0.2 gr Iranian saffron Home baker: Navid Bahrani Email: [email protected] Music: Kate Tavasoli Email: [email protected] Website: https://katetavasoli.com/