У нас вы можете посмотреть бесплатно Penicillin | Hottest Bars Hong Kong | Zee Zest или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Free Subscription Click Here:- http://bit.ly/ZeeZest Sustainability is no longer just a buzzword but the need of the hour. Being sustainable in the food and beverage industry and attempting to achieve zero waste is a herculean task to recycle, reduce and minimize waste. And walking the talk is Penicillin, Hong Kong’s first Sustainable Bar, driven by driven by an all-local, sustainability-first ethos. As we check into Hong Kong’s first closed-loop sustainable bar, Penicillin, we are welcomed into a pristine white high-tech research lab that segues to the cosy industrial bar—concrete walls, reclaimed lighting and apothecary bottles lined up—all conceptualised and manned by Agung Prabowo, who co-founded the bar in November 2020. From ensuring sustainable sourcing of ingredients to finding creative uses of kitchen and bar waste, Penicillin Hong Kong makes a serious case for zero-waste living.