У нас вы можете посмотреть бесплатно 沙薑雞 Steamed Sand Ginger Chicken **字幕CC Eng. Sub** или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
🟢材料: 雞 半隻 新鮮沙薑 50 克 沙薑粉 1 茶匙 蔥頭 1 粒 薑 1 塊 紹興酒 適量 澱粉 適量 🟢做法: 1️⃣ 雞洗淨晾乾水,放入拍碎沙薑、薑汁、沙薑粉、紹興酒抹勻,水滾下鍋,大火蒸5分鐘轉中火蒸12分鐘,關火等5分才開蓋,雞放涼斬件。 2️⃣ 蔥頭切碎,用少許油爆香,再加入切碎的沙薑和蒸雞汁,勾薄芡淋在雞上。 🟢Ingredients: Chicken - half Fresh sand ginger - 50g Sand ginger powder - 1 teaspoon Spring onion - 1 stalk Ginger - 1 piece Shaoxing wine - as needed Cornstarch - as needed 🟢Cooking Directions: 1️⃣ Wash the chicken and dry, rub it with mashed sand ginger, ginger juice, sand ginger powder, and Shaoxing wine. Place it in a steamer after water is boiled, and steam on high heat for 5 minutes, then switch to medium heat and steam for another 12 minutes. Turn off the heat and wait for 5 minutes before opening the lid. Let the chicken cool, then cut it into pieces. 2️⃣ Finely chop the shallot and stir-fry in a pan with a little oil until fragrant. Add the chopped sand ginger and steamed chicken juice, then thicken the mixture with a little cornstarch slurry. Pour the sauce over the chicken before serving. / @oeliving 👈請訂閱本台第二頻道 《好易生活頻道 oe living》 ✳ 網友可到Facebook群組**香港菜HK dishes**分享個人作品和煮食心得。 / 1885999698348679 ✳ 🍋請開啓字幕:屏幕右下角⏩設定⏩CC字幕 Turn on captions in the bottom right corner of the screen: ⏩Settings⏩CC Captions🥒