У нас вы можете посмотреть бесплатно Pastry Moon Cake With Pork | 酥皮鲜肉月饼 | 大包酥做出正宗的苏式月饼 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This recipe can make 20 pieces of pastry moon cake with pork 配方可以做20个鲜肉月饼 1. Water oil dough 水油面团: 250g All-purpose flour 中筋面粉 1 cup+1/2 cup (可以用食用油或者黄油代替) 20g Sugar 糖 1+1/2tbsp 2g Salt 盐 1/4 tsp 10g Maltose 麦芽糖(上色用,没有的话可不加) 75g Lard 猪油 2.5oz 130g Hot Water(40°C-60°C) 热水(40°C-60°C) 130ml 2. Pastry dough油酥面团: 180g All-purpose flour 中筋面粉 1cup+1/4cup 90g Lard 猪油 3oz (100g Unsalted butter or 90g Corn oil) 3. Filling馅儿料: 450g Ground pork 猪肉末 1lb 1/2 tsp Salt 盐 1/2tsp Dark soy sauce 老抽(老抽可以减量) 1/2tbsp Soy sauce 生抽 1/2tbsp Sugar 糖 1/8tsp White pepper 胡椒粉 1tbsp Corn starch 玉米淀粉 1tsp Oyster sauce 蚝油 60g Picked mustard 榨菜 2oz 4. Ginger Water葱姜水: 50g Water 水 50ml 20g Green onion 葱 10g Ground Ginger 姜末 5. decoration装饰: Wood stamp 福字印章 3.5cm Red food coloring 红色食用色素 Preheat the Oven 190°C(380℉), baking for 25 minutes 烤箱预热190°C(380℉)烤25分钟 Please leave a LIKE and SHARE this video SUBSCRIBE my YouTube Channel for more videos and clicked the bell so you will not miss any of my videos