У нас вы можете посмотреть бесплатно Ms. Ma's Kitchen-Tips for making Famous Hakka cuisine: Steamed Egg roll with meat или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Steamed Egg roll with meat Ingredients: 4 eggs, 400 g streaky pork, 3 mushrooms, 1 dash scallion, 5 g salt, 2 g ground pepper, 2 g white sugar, 3 g wheat starch, 10 g cooking oil Cook's Notes: You can add carrot, onion or Chinese water chestnut into the meat. If you would feed this cuisine to baby, please stir the meat into smaller pieces. Keep low heat to fry the eggs pie so the pie can be thin and general.