• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Homemade bagels | boiled New York / Montreal style hybrid скачать в хорошем качестве

Homemade bagels | boiled New York / Montreal style hybrid 5 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Homemade bagels | boiled New York / Montreal style hybrid
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Homemade bagels | boiled New York / Montreal style hybrid в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Homemade bagels | boiled New York / Montreal style hybrid или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Homemade bagels | boiled New York / Montreal style hybrid в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Homemade bagels | boiled New York / Montreal style hybrid

Thanks to Skillshare for sponsoring this video! The first 1,000 people to use this link will get a free trial of Skillshare Premium Membership: https://skl.sh/adamragusea13 **RECIPE, MAKES 12 BAGELS** 2 cups (470mL) warm water 1 tablespoon (20g) honey (or malted barley syrup) 1 tablespoon (9g) dry yeast 1 tablespoon (15g) salt (I use Morton Kosher) 5 cups (650g) bread flour to start with, knead in more More honey (or barley syrup), toppings and egg wash (egg beaten with a little water) Everything bagel seasoning: 2 parts coarse salt 3 parts dried onion flakes (might be called dried chopped/minced) 3 parts dried garlic flakes (might be called dried chopped/minced) 3 parts poppy seeds 3-4 parts sesame seeds (a mixture of black and white is nice) 1 part caraway seeds (optional) 1 part fennel seeds (optional) In a large mixing bowl, mix together the water, honey (or syrup) and yeast and let bloom for a few minutes until bubbly. Stir in the salt and flour, then start kneading, adding more flour as you go. Knead until you have a very smooth, elastic dough, and add flour until it is just barely sticky, or not sticky at all. The less sticky the dough is, the taller and denser the final bagels will be. Cover the dough int the bowl and let it rise until doubled in size, 1-2 hours. Take it out, punch it down, and divide it into 12 pieces. Role each piece into a smooth ball. For slightly smoother-looking bagels, let the balls rest and proof for 20 minutes before proceeding. Pinch a hole in the middle of each ball and gently stretch the resulting loop until the hole is about 3x bigger than you want it in the end. Place each shaped bagel onto baking sheets dusted with flour, cornmeal, or both. Cover the shaped bagels and either let them proof on the counter for 20 minutes, or put them in the fridge and let them proof slowly for up to two days. (A long, slow proof results in better flavor.) Bring a wide pot of water to a boil with a big squeeze of honey/syrup, maybe a tablespoon per quart (950mL). Boil the bagels in batches, 1-2 minutes per side — longer boiling makes chewier bagels with thicker crusts. Make sure the bagels don't stick to the bottom of the pot. Dip or brush the tops of the bagels with egg wash before scattering on toppings. If possible, position topped bagels on a different pan from plain bagels, because the topped ones might need to bake a little longer. Bake at 425ºF/220ºC convection, or 450ºF/230ºC conventional until brown and crispy, 20-25 minutes.

Comments
  • Бублики с солодовым ячменным сиропом | Варёные по-нью-йоркски 4 года назад
    Бублики с солодовым ячменным сиропом | Варёные по-нью-йоркски
    Опубликовано: 4 года назад
  • How to Make Homemade Bagels | Easy Recipe | Blistery Crust 9 месяцев назад
    How to Make Homemade Bagels | Easy Recipe | Blistery Crust
    Опубликовано: 9 месяцев назад
  • Empanadas | bean and chicken fillings 4 года назад
    Empanadas | bean and chicken fillings
    Опубликовано: 4 года назад
  • German-style soft pretzels — no lye 3 года назад
    German-style soft pretzels — no lye
    Опубликовано: 3 года назад
  • Claire Saffitz Makes Homemade Bagels | NYT Cooking 4 года назад
    Claire Saffitz Makes Homemade Bagels | NYT Cooking
    Опубликовано: 4 года назад
  • MONTREAL STYLE BAGELS - Easy Recipe and Instructions 5 лет назад
    MONTREAL STYLE BAGELS - Easy Recipe and Instructions
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Лучшие домашние бейглы в Нью-Йорке 2 месяца назад
    Лучшие домашние бейглы в Нью-Йорке
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • Секреты лучшего бублика в Нью-Йорке — ручная работа 3 года назад
    Секреты лучшего бублика в Нью-Йорке — ручная работа
    Опубликовано: 3 года назад
  • Лучшие домашние бублики: 8 советов, как сделать их великолепными! 4 года назад
    Лучшие домашние бублики: 8 советов, как сделать их великолепными!
    Опубликовано: 4 года назад
  • Key lime pie with graham cracker crust 5 лет назад
    Key lime pie with graham cracker crust
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Идеальные бублики, испеченные дома с Мартином Филипом 2 года назад
    Идеальные бублики, испеченные дома с Мартином Филипом
    Опубликовано: 2 года назад
  • How New York's Best Bagel Shop Makes 100,000 Bagels By Hand Every Week | Big Batches | Insider Food 2 года назад
    How New York's Best Bagel Shop Makes 100,000 Bagels By Hand Every Week | Big Batches | Insider Food
    Опубликовано: 2 года назад
  • Fresh tagliatelle with no pasta machine | mushroom cream sauce 4 года назад
    Fresh tagliatelle with no pasta machine | mushroom cream sauce
    Опубликовано: 4 года назад
  • How to make Bagels | Jamie Oliver 3 года назад
    How to make Bagels | Jamie Oliver
    Опубликовано: 3 года назад
  • Claire Saffitz Teaches You How to Make Perfect Bagels | Dessert Person 4 месяца назад
    Claire Saffitz Teaches You How to Make Perfect Bagels | Dessert Person
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • How St Viateur Makes Its Iconic Montreal-Style Bagels 5 лет назад
    How St Viateur Makes Its Iconic Montreal-Style Bagels
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Professional Baker Teaches You How To Make BAGELS! 5 лет назад
    Professional Baker Teaches You How To Make BAGELS!
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Добавьте йогурт в муку, и вы будете поражены результатом! Без дрожжей, без духовки, без масла. 5 дней назад
    Добавьте йогурт в муку, и вы будете поражены результатом! Без дрожжей, без духовки, без масла.
    Опубликовано: 5 дней назад
  • Easy Homemade Bagels 2 года назад
    Easy Homemade Bagels
    Опубликовано: 2 года назад
  • Быстрый и простой рецепт бубликов: хрустящие и жевательные бублики, лучший рецепт домашних бубликов 3 года назад
    Быстрый и простой рецепт бубликов: хрустящие и жевательные бублики, лучший рецепт домашних бубликов
    Опубликовано: 3 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5