У нас вы можете посмотреть бесплатно Gaggenau Convection Oven - Roasting a Turkey & Trimmings или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
A 20lb turkey cooks in 2 hours in a Gaggenau Convection oven and requires no turning or basint. Ideally the turkey should rest for 40 minutes once it's cooked, during which time you can make the gravy and load the oven with the side dishes so everything will be ready to serve at the same time. If cooking a 12-15lb turkey allow 1 1/2 hours cooking time. Presented by Larissa Taboryski, Culinary Director, Purcell Murray Company Music provided by Dan-O at http://danosongs.com