У нас вы можете посмотреть бесплатно 21 days in the fridge. Handmade. Easy and satisfying to transform and preserve meat. или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
21 days in the fridge. Handmade. Very easy and satisfying to see the transformation of the meat. Meat preservation. Plain salami or homemade dry-cured sausage. This recipe is the simplest and most recommended to start on this journey. It's a basic recipe that only takes salt, pepper, wine and garlic, but the result is surprising, especially for those who ate only industrialized versions. Ingredients 1 kg of pork, containing approximately 80% meat and 20% fat; 15 g of salt; 3g of salt(91%) with nitrite(6%) and nitrate(3%); 3 g pepper black; 5g of garlic powder; 50ml of wine; Collagen 26 mm in diameter.