У нас вы можете посмотреть бесплатно Prize Butter Tarts или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Prize Butter Tarts – The Messy Cook by Dale 1 pastry recipe (or 12 frozen tart shells) 1 egg beaten 1/3 cup butter (softened) 1 cup brown sugar 2 Tbsp milk ½ cup pecans or walnuts (chopped) 1 Tsp vanilla 1/8 Tsp raspberry or strawberry jam in the bottom of each tart shell Instructions If using your own pastry: roll 1/8 inch and cut into 4” rounds. Press into tart pans or muffins tins. If using frozen tart shells: take them out of the freezer and put them on a cookie sheet lined with parchment paper. Dollop a small amount of jam in the centre of each tart shell. Mix all the ingredients and fill tart shells 2/3 full. Bake in a hot oven 450F for 8 minutes, reduce the temperature to 350F and bake for 15-20 minutes longer or until pastry is delicately browned. Enjoy!