У нас вы можете посмотреть бесплатно Rajma Recipe | Special Kashmiri Style Rajma | Perfect for Lunch and Dinner Meal или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Kashmiri Rajma is a flavourful and comforting North Indian dish made from red kidney beans cooked in a rich, aromatic gravy. The rajma used in Kashmiri cuisine often the smaller, deep red variety from Jammu and Kashmiri is prized for its creamy texture and natural sweetness. Ingredients: Rajma/red kidney beans - 1 cup Salt - 1 tsp Water - 5-6 cups Soda - 1/8 tsp Black cardamom - 1 Green cardamom - 4 Bay leaf - 2 Cumin seeds - 1 tsp Cinnamon - 1” stick Hing/asafoetida - 1/2 tsp Ginger, grated - 2 tsp Green chilli - 2 Onion - 2 medium Tomato, puree - 2 medium Kashmiri red chilli powder - 2 tsp Coriander powder - 2 tsp Ginger powder - 1 tsp Curd/yogurt - 1/2 cup Kasoori methi - Mustard oil - 1/2 cup Ghee Coriander leaves