У нас вы можете посмотреть бесплатно 烘焙师傅教我的简单方法做面包,棉花般柔软云朵般轻柔的果酱面包 Bakery Chef taught me this simple method the bread is soft as cotton или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
烘焙师傅教我的简单方法做面包,棉花般柔软云朵般轻柔的果酱面包 Bakery Chef taught me this simple method the bread is soft as cotton. Few people know this secret. 配方 Ingredients: 1. 汤种 Tangzhong: 面包粉(高筋面粉)20克 (2汤匙) Bread flour 20 g (2 tbsp) 凉水100毫升 Water 100 ml 2. 面团Dough: 一个鸡蛋(60克) 1 egg (60 g) 温牛奶140毫升 Warm milk 140 ml 速发干酵母3克(1 茶匙) Instant dry yeast 3 g (1 tsp) 白糖30克 (2 汤匙) White sugar 30 g (2 tbsp) 无盐黄油30克(2 汤匙) Unsalted butter 30 g(2 tbsp) 面包粉(高筋面粉)350克 (2.5 杯) Bread flour 350 g (2.5 cup) 盐3克 ( 1/2茶匙) Salt 3 g (1/2 tsp) 汤种 Tangzhong 植物油7毫升(1/2 汤匙) Vegetable oil 7 ml (1/2 tbsp) 果酱 Jam 鸡蛋液 Egg wash 烤盘:23×33厘米 Pan size: 23×33 cm 预热的烤箱180摄氏度/356华氏度烤12-15钟至金黄 Preheated oven at 180℃/356 ℉ bake for 12-15 minutes until golden 🔴 Subtitles of all languages are available in the video. Don't forget to turn on subtitles!! ✅ Friends, please watch the videos until the end to avoid missing the details 👈 Please leave a LIKE and SHARE this video 【SUBSCRIBE】my YouTube Channel for more videos and clicked the bell so you don't miss any of my videos Thanks for your support ! 每周视频更新,开启通知小铃铛,以免错过新更新的视频~ 喜欢我做的视频,请点赞、订阅、留言和分享! 感谢大家的支持和鼓励! #佳宝妈美食#Gabaomomcuisine#佳寶媽美食#佳宝妈面包#