• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

4 Dishes with Japanese Pufferfish Shirako (Grilled Shirako, Tempura, Oden and Shirako Sake)【Eng sub】 скачать в хорошем качестве

4 Dishes with Japanese Pufferfish Shirako (Grilled Shirako, Tempura, Oden and Shirako Sake)【Eng sub】 4 years ago

捌き方

白子

トラフグ

おつまみ

天ぷら

白子酒

ふぐ料理

痛風

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
4 Dishes with Japanese Pufferfish Shirako (Grilled Shirako, Tempura, Oden and Shirako Sake)【Eng sub】
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: 4 Dishes with Japanese Pufferfish Shirako (Grilled Shirako, Tempura, Oden and Shirako Sake)【Eng sub】 в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно 4 Dishes with Japanese Pufferfish Shirako (Grilled Shirako, Tempura, Oden and Shirako Sake)【Eng sub】 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон 4 Dishes with Japanese Pufferfish Shirako (Grilled Shirako, Tempura, Oden and Shirako Sake)【Eng sub】 в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



4 Dishes with Japanese Pufferfish Shirako (Grilled Shirako, Tempura, Oden and Shirako Sake)【Eng sub】

A sushi chef shows 4 different ways to eat shirako (grilled, tempura, oden and shirako sake) as well as how to prepare shirako. (I’m sorry that some of the shots from sides are not very good.) [Related Videos] ■How to Make Tempura    • 天ぷらの上手な揚げ方!3種類の衣の作り方や【サクサクに】長持ちさせるコツ   ■How to Make Shirako with Ponzu Sauce    • 【すし屋が教える】白子ポン酢・白子焼きの作り方・レシピ【マダラの白子】   ------------------------------------------------ ■Contents 0:00 How to eat Japanese pufferfish’s shirako 0:12 Size and price of pufferfish’s shirako 0:47 ★Grilled shirako 2:35  How to make sake with salt 3:46  How to grill and dish up shirako 5:25  Finished grilled shirako 5:36 ★Shirako tempura 5:58  How to make batter 6:34  How to deep-fry shirako 7:40  Shirako tempura wrapped in nori 8:54  Dishing up shirako tempura 9:25  Finished shirako tempura 9:35 ★Shirako oden 9:58  How to make dashi soup for oden 11:13  Timing to take out kelp 11:40  How to season dashi soup 12:30  How to put shirako in the soup 13:02  Tips on cutting yuzu citrus 14:20  Dishing up shirako oden 16:21  Finished shirako oden 16:29 ★Shirako sake 16:40  How to puree shirako 17:00  What is shirako sake? 18:11  How to add and warm sake 18:55  Timing to put shirako and amount of shirako to be used 20:21  Dishing up shirako sake ------------------------------------------------ #restaurantopenedoctober2020 #bookonlineapp #shirako #japanesepufferfish #torafugu #japanesepufferfishshirako #pufferfishdish [Recommended Seasonings by Watari] ■Chidorisu 1.8 L https://amzn.to/2GbzKSu Rice vinegar with refreshing flavor ■Mitsuban Yamabuki 900 ml https://amzn.to/3igyY3B Red vinegar with rich flavor ■Sanshu Mikawa Mirin 700 ml https://amzn.to/36j7iZn Aromatic mirin (sweet sake) made from sticky rice ■Inoue Koshiki Joyu 900 ml https://amzn.to/36jydob Soy sauce with strong flavor ■Amabito-no-moshio 100 g https://amzn.to/3cQKhys Salt with seaweed flavor [Recommended Kitchen Utensils by Watari] If you would like more details, feel free to DM me on Line (link below). ■Knife (by Suisin) http://ginzawatari.suisin-shop.com/ec/ The knife I actually use ■Chopping board (by Miyoshino Kitchen) https://ginzawatarim.theshop.jp/ The chopping board I actually use ■Dishes https://ginzawatari.thebase.in/ The dishes I actually use ■Chopsticks for Dishing-up https://amzn.to/2NBmFoW ■Fish Scaler https://amzn.to/2YePTMh ■Fish Bone Tweezer https://amzn.to/3c8Wccw [Watari's Sushi Restaurant] I have opened my own sushi restaurant "Sushi Watari" in Shibuya, Tokyo, on October 1, 2020. I’m going to try to meet every possible need of my customers with services such as delivery and catering in addition to serving at the restaurant. I only take reservations (only for a private room) at the moment, so feel free to contact me if you are interested. (1) Restaurant *Courses only *Reservation required *Only private room available (7 counter seats) ■Lunch (1 pm – 5 pm) Seasonal sushi and appetizer course: From JPY 10,000 ■Dinner (5 pm – 10 pm) Seasonal fish course with drink: From JPY 20,000 (2) Delivery ■Standard sushi platter (12 kinds, 24 pieces): JPY 16,000 ■Deluxe sushi platter (12 kinds, 24 pieces): JPY 20,000 *Delivery fee: Not included (3) Catering ■Appetizer and sushi course: JPY 10,000 per serving *Minimum order: 4 servings *Travel fee: Not included Please DM me on Line (link in the “About” section of my channel) if you want to make a reservation or have any questions. (If you don’t use Line, you can also contact me via Twitter or Instagram.) ■Address 1F Seiko Bldg., 1-6-4, Shibuya, Shibuya-ku, Tokyo, Japan ■Watari’s Line link https://line.me/R/ti/p/%40182vttln (To make a reservation, send me your name, date and time, and the number of people.)

Comments
  • 【刺身入門】初心者向けに刺身の切り方を解説します 2 years ago
    【刺身入門】初心者向けに刺身の切り方を解説します
    Опубликовано: 2 years ago
    915361
  • Северная Корея - о чем врут и блогеры, и пропаганда! Реальная жизнь, Часть ПЕРВАЯ! @staspognali 1 day ago
    Северная Корея - о чем врут и блогеры, и пропаганда! Реальная жизнь, Часть ПЕРВАЯ! @staspognali
    Опубликовано: 1 day ago
    533085
  • GIANT ALIEN CRAB Vietnamese Street Food 2 days ago
    GIANT ALIEN CRAB Vietnamese Street Food
    Опубликовано: 2 days ago
    786631
  • The Limba х Любовь Успенская | ЧТО БЫЛО ДАЛЬШЕ? 5 days ago
    The Limba х Любовь Успенская | ЧТО БЫЛО ДАЛЬШЕ?
    Опубликовано: 5 days ago
    6338345
  • Japanese pufferfish Full course dinner in Tokyo, Japan ∥ Poisonous Fugu Cutting∥Japanese Food 5 years ago
    Japanese pufferfish Full course dinner in Tokyo, Japan ∥ Poisonous Fugu Cutting∥Japanese Food
    Опубликовано: 5 years ago
    449955
  • [Subtitles] The secret of serving sashimi neatly [How to divide fish fillets] 4 years ago
    [Subtitles] The secret of serving sashimi neatly [How to divide fish fillets]
    Опубликовано: 4 years ago
    551876
  • How to Make Finely Chopped Horse Mackerel with Miso【English subtitles】 4 years ago
    How to Make Finely Chopped Horse Mackerel with Miso【English subtitles】
    Опубликовано: 4 years ago
    256939
  • Amazing Seafood Sashimi Master in Korea, Giant Octopus, Tuna, Salmon, Sea bream, Fish Fillet Skills 2 years ago
    Amazing Seafood Sashimi Master in Korea, Giant Octopus, Tuna, Salmon, Sea bream, Fish Fillet Skills
    Опубликовано: 2 years ago
    4155035
  • Squirrel Village - Relax with Squirrels and Birds ( Perfect Cat & Dog TV ) 3 years ago
    Squirrel Village - Relax with Squirrels and Birds ( Perfect Cat & Dog TV )
    Опубликовано: 3 years ago
    145551
  • 수제초콜릿 Amazing Chocolate Making Process, Chocolate Master - Chocolate Factory in Korea 4 years ago
    수제초콜릿 Amazing Chocolate Making Process, Chocolate Master - Chocolate Factory in Korea
    Опубликовано: 4 years ago
    67511326

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5