• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How to Harvest and Cook Gooseneck Barnacles — Deep Dive скачать в хорошем качестве

How to Harvest and Cook Gooseneck Barnacles — Deep Dive 5 years ago

barnacles

barnacle eating

barnacle cooking

barnacle foraging

barnacle harvesting

gooseneck barnacles

gooseneck barnacles cooking

gooseneck barnacles oregon

gathering barnacles

diving

fishing

deep dive

erizo portland

portland oregon

oregon

seafood in oregon

oregon coast

oregon coast barnacles

Jacob Harth

seafood

cooking seafood

crustacean

crustaceans

seafood platter

eater

eater.com

food

restaurant

dining

dish

foodie

chef

foodshow

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How to Harvest and Cook Gooseneck Barnacles — Deep Dive
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How to Harvest and Cook Gooseneck Barnacles — Deep Dive в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Harvest and Cook Gooseneck Barnacles — Deep Dive или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How to Harvest and Cook Gooseneck Barnacles — Deep Dive в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How to Harvest and Cook Gooseneck Barnacles — Deep Dive

On this episode of ‘Deep Dive,’ Portland chef and Eater Young Gun Jacob Harth (‘19) harvests gooseneck barnacles—crustaceans, similar to shrimp or lobster, that attach to rocks— at night, when the tide is low. Harth cooks and peels the barnacles for a unique dish at his local seafood-based restaurant Erizo in Portland. Read more about Jacob Harth: https://trib.al/i8ro0HY ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- For more episodes of 'Deep Dive,' click here: https://trib.al/5GwXWcQ Eater is the go-to resource for food and restaurant obsessives with hundreds of episodes and new series, featuring exclusive access to dining around the world, rich culture, immersive experiences, and authoritative experts. Binge it, watch it, crave it. Subscribe to our YouTube Channel now! http://goo.gl/hGwtF0

Comments
  • How To Make Every Sushi | Method Mastery | Epicurious 2 years ago
    How To Make Every Sushi | Method Mastery | Epicurious
    Опубликовано: 2 years ago
    4980994
  • Why 4 Of The World's Priciest Seafoods Are So Expensive | So Expensive Marathon 3 years ago
    Why 4 Of The World's Priciest Seafoods Are So Expensive | So Expensive Marathon
    Опубликовано: 3 years ago
    7341722
  • How To Open Every Shellfish | Method Mastery | Epicurious 5 years ago
    How To Open Every Shellfish | Method Mastery | Epicurious
    Опубликовано: 5 years ago
    29290183
  • Harvesting Purple Sea Urchin (Uni) on the Oregon Coast – Deep Dive 4 years ago
    Harvesting Purple Sea Urchin (Uni) on the Oregon Coast – Deep Dive
    Опубликовано: 4 years ago
    236071
  • How a Master Chef Runs a Two-Michelin-Star Alsatian Restaurant in New York — Mise En Place 5 years ago
    How a Master Chef Runs a Two-Michelin-Star Alsatian Restaurant in New York — Mise En Place
    Опубликовано: 5 years ago
    11188093
  • Chef Shion Uino Is the Sushi World's Next Big Thing — Omakase 6 years ago
    Chef Shion Uino Is the Sushi World's Next Big Thing — Omakase
    Опубликовано: 6 years ago
    17668739
  • A Day with the Sous Chef at One of America's Most Influential Restaurants | Bon Appétit 2 years ago
    A Day with the Sous Chef at One of America's Most Influential Restaurants | Bon Appétit
    Опубликовано: 2 years ago
    1575758
  • Risking Death For A Special Ceviche In Peru | Risky Business | Business Insider 4 days ago
    Risking Death For A Special Ceviche In Peru | Risky Business | Business Insider
    Опубликовано: 4 days ago
    545396
  • The Best Way To Make Sushi At Home (Professional Quality) | Epicurious 101 2 years ago
    The Best Way To Make Sushi At Home (Professional Quality) | Epicurious 101
    Опубликовано: 2 years ago
    2399988
  • Ядерная война: сценарий. Как технически произойдет апокалипсис 20 hours ago
    Ядерная война: сценарий. Как технически произойдет апокалипсис
    Опубликовано: 20 hours ago
    596032

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS