У нас вы можете посмотреть бесплатно [完整食谱与教学] 咸香碗糕 | Savory Rice Pudding | Full Recipe & Instructions | 口感绵密咸香 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
咸香碗糕 馅料: 油 2汤匙 蒜米红葱 20g 甜菜脯 100g 香菇粒 35g 肉碎 100g 清水 125ml 酱青 2茶匙 酱油 1茶匙 糖 1汤匙 五香粉 1/4茶匙 胡椒粉 1/4茶匙 米浆材料: 粘米粉 200g 木薯粉 50g 清水 1000ml 盐 1又3/4茶匙 糖 2茶匙 胡椒粉 半茶匙 酱青 1茶匙 油 40ml 做法: 1。热锅烧油,把蒜米红加入炒香,接着加入甜菜脯和香菇炒香再把肉碎加入炒熟就可以加入清水和调味料,小火煮至收干汁就可以盛起备用。 2。把粘米粉,木薯粉,盐,糖和胡椒粉倒入大盆里搅拌均匀,慢慢的加入清水搅拌均匀成为米浆,最后加入酱青和油搅拌均匀。 3。把米浆倒入不粘锅慢慢的煮,期间不停搅拌,搅拌到稍微浓稠了就可以关火,把馅料倒入搅拌均匀就可以把米糊铺入碗里,放入锅里大火蒸30分钟。 4 取出待冷享用。 Savory Rice Pudding Filling: Oil 2 tbsp Garlic and Shallot 20g Sweet Preserved Radish 100g Mushroom 35g Minced Meat 100g Water 125ml Soy Sauce 2 tsp Dark Soy Sauce 1 tsp Sugar 1 tbsp Five Spice Powder 1/4 tsp Pepper 1/4 tsp Rice Paste Ingredients: Rice Flour 200g Tapioca Flour 50g Water 1000ml Salt 1&3/4 tsp Sugar 2 tsp Pepper 1/2 tsp Soy Sauce 1 tsp Oil 40ml Method: 1. Heat oil in a pan, add garlic and shallot, stir-fry until fragrant, then add beetroot and mushroom, stir-fry until fragrant, then add minced meat and stir-fry until cooked, then add water and seasonings, simmer until the sauce is dry, then serve. 2. Pour rice flour, tapioca flour, salt, sugar and pepper into a large bowl and mix well. Slowly add water and mix well to make rice paste. Finally, add soy sauce and oil and mix well. 3. Pour the rice paste into a non-stick pan and cook slowly, stirring constantly. Turn off the heat when it is slightly thick. Pour the fillings and mix well. Then spread the rice paste into a bowl and steam it in a pot over high heat for 30 minutes. 4 Take it out and let it cool. #美食 #easyrecipe #homecook #homemade #masakanrumah #recipe #resepi #家常菜 #食谱 #food #foodie #大马美食 #家庭菜 #台湾 #古早味 #碗粿 #ricepudding