• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

ALLIGATOR SAUCE PIQUANT | TENDER ALLIGATOR MEAT IN A RICH RED SAUCE | WITH NO TEETH AND NO BITE! скачать в хорошем качестве

ALLIGATOR SAUCE PIQUANT | TENDER ALLIGATOR MEAT IN A RICH RED SAUCE | WITH NO TEETH AND NO BITE! 3 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
ALLIGATOR SAUCE PIQUANT | TENDER ALLIGATOR MEAT IN A RICH RED SAUCE | WITH NO TEETH AND NO BITE!
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: ALLIGATOR SAUCE PIQUANT | TENDER ALLIGATOR MEAT IN A RICH RED SAUCE | WITH NO TEETH AND NO BITE! в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно ALLIGATOR SAUCE PIQUANT | TENDER ALLIGATOR MEAT IN A RICH RED SAUCE | WITH NO TEETH AND NO BITE! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон ALLIGATOR SAUCE PIQUANT | TENDER ALLIGATOR MEAT IN A RICH RED SAUCE | WITH NO TEETH AND NO BITE! в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



ALLIGATOR SAUCE PIQUANT | TENDER ALLIGATOR MEAT IN A RICH RED SAUCE | WITH NO TEETH AND NO BITE!

This video will show you how I make a great Alligator Sauce Piquant. This is not a family recipe. I learned to cook in many different styles during my reign as a Sous Chef on the WWL TV cooking show with Chef Frank Davis. Living and working in south Louisiana allows one to learn many different styles and techniques from his own family and from the many different cultures of people that live and work in the areas of New Orleans Louisiana, such as Metairie, Kenner, LaPlace, Houma, and many other areas. Too many to name. Where I'm from, going to a camp on the weekend was a common thing to do. Fishing, trawling, and hunting were what we loved more than anything. I'm sure I could write a volume of cookbooks on wild game cooking. What I'm saying is that I never copy a recipe from another chef. I cook things the way I feel I'd like to eat them. This recipe is my own. Honestly, I learned most of what you see here from Chef Frank Davis. If you make this recipe, you'll probably love the flavor. It's outstanding! As Frank used to say, "That sauce would make the bumper of a 57 Chevy taste good" Enjoy! Alligator Sauce Piquant INGREDIENTS 1 Pound Alligator Meat 1 Medium Onion chopped ½ Green bell pepper chopped 2 Ribs Celery chopped ½ Cup Fresh Parsley chopped (Italian Flat Leaf) 6 Small toes garlic minced 1 bunch green onions chopped 2 Cups plum tomatoes 3 cups seafood stock 1 cup water All-purpose flour Blackened Redfish seasoning (Cajun Land) (for seasoning alligator meat) Olive Oil 2 Tbsp. Butter 2 Tbsp. Creole Seasoning (Cook Shop in New Orleans) 1 Tbsp. Vegetable Seasoning 3 Bay leaves 1 CUP DRY RED WINE INSTRUCTIONS Drain any water off the alligator meat. On a cutting board, hit each piece of meat with a meat tenderizer to flatten. Cut the meat into smaller bite size pieces. Spread the meat out on a baking pan and sprinkle with Cajun Land Blackened Redfish Seasoning. Sprinkle or dredge alligator meat in all-purpose flour before browning. In a 6 Quart pot, melt the butter and add in the olive oil. When it’s nice and hot, brown off your alligator meat. When the meat is browned, remove and reserve. In that same pot, add in the onions, green onion bottoms, some green onion tops, bell pepper, celery, parsley and garlic. Sauté this until the vegetables are very soft. Add in 1 cup of red wine and continue to sauté until the wine has reduced completely. Now add in the plum tomatoes and stir. Toss in the Creole seasoning and vegetable seasoning. Stir quickly then add in the alligator meat. Now add in the seafood stock and water and bring all this back up to a slow simmer. Toss in the 3 bay leaves, cover that pot and simmer for 1 hour, stirring ever so often to make sure nothing sticks to the bottom. Serve over some white rice and garnish with green onion and a bit of parsley. Chef’s Notes: I used 3 bay leaves but forgot to add them in the video. When using green onion, chop the bottom and top separately so you can use them at different times. I usually chop the white bottoms along with about 2 inches of the green. I’ll use this during the sauté period. The green onion tops are reserved for adding in the pot later as well as a garnish. As you may know, Cajun folks use different recipes for most dishes. In fact, most don’t even use a recipe. They just get in front of that pot and start adding until they’re happy. This recipe is to be used as a stand along if you’re not familiar with cooking alligator. But feel free to add anything you wish. I bet some smoked sausage and okra would be good too. See what I mean! NO KNEAD BREAD:    • NO KNEAD BREAD / CRUSTY DELICIOUS BREAD / ...   SEAFOOD STOCK:    • SHRIMP STOCK / SEAFOOD STOCK  

Comments
  • Cajun Alligator Sauce Piquante 3 года назад
    Cajun Alligator Sauce Piquante
    Опубликовано: 3 года назад
  • Острый соус «Аллигатор» 1 год назад
    Острый соус «Аллигатор»
    Опубликовано: 1 год назад
  • Louisiana Snapping Turtle(Catch*Clean*Cook) Cajun Made Turtle Sauce Piquante 4 года назад
    Louisiana Snapping Turtle(Catch*Clean*Cook) Cajun Made Turtle Sauce Piquante
    Опубликовано: 4 года назад
  • Зеленский покинул страну / Отставка правительства Украины? 7 часов назад
    Зеленский покинул страну / Отставка правительства Украины?
    Опубликовано: 7 часов назад
  • THE BEST / EASIEST THIN CRUST PIZZA MADE IN YOUR OWN KITCHEN / GUARANTEED! 2 года назад
    THE BEST / EASIEST THIN CRUST PIZZA MADE IN YOUR OWN KITCHEN / GUARANTEED!
    Опубликовано: 2 года назад
  • Bayou Gumbo от Брюса Митчелла | Blackstone Griddles 4 года назад
    Bayou Gumbo от Брюса Митчелла | Blackstone Griddles
    Опубликовано: 4 года назад
  • ALLIGATOR SAUCE PIQUANT/ALLIGATOR PIQUANTE/ALLIGATOR RECIPE/ALLIGATOR ON THE WEBER KETTLE/CAMP CHEF 5 лет назад
    ALLIGATOR SAUCE PIQUANT/ALLIGATOR PIQUANTE/ALLIGATOR RECIPE/ALLIGATOR ON THE WEBER KETTLE/CAMP CHEF
    Опубликовано: 5 лет назад
  • How to make Louisiana Catfish and Shrimp Courtbouillon 5 лет назад
    How to make Louisiana Catfish and Shrimp Courtbouillon
    Опубликовано: 5 лет назад
  • ⚡️ Ракеты США ударили по РФ || Москва наносит ответный удар || Атака по Украине и ATACMS 7 часов назад
    ⚡️ Ракеты США ударили по РФ || Москва наносит ответный удар || Атака по Украине и ATACMS
    Опубликовано: 7 часов назад
  • Cooking Alligator Sauce Piquante at the Houseboat & Celebrating 100K Subs! 11 месяцев назад
    Cooking Alligator Sauce Piquante at the Houseboat & Celebrating 100K Subs!
    Опубликовано: 11 месяцев назад
  • ОСТРЫЕ ТАМАЛЕ В НОВООРЛЕАНСКОМ СТИЛЕ | ТАМАЛЕ ОТ МАНУЭЛЯ | ПОЛНЫЙ РЕЦЕПТ И ИНСТРУКЦИЯ 1 год назад
    ОСТРЫЕ ТАМАЛЕ В НОВООРЛЕАНСКОМ СТИЛЕ | ТАМАЛЕ ОТ МАНУЭЛЯ | ПОЛНЫЙ РЕЦЕПТ И ИНСТРУКЦИЯ
    Опубликовано: 1 год назад
  • BEST CRAWFISH PIE | AUTHENTIC LOUISIANA COOKING | RECIPE INCLUDED 3 года назад
    BEST CRAWFISH PIE | AUTHENTIC LOUISIANA COOKING | RECIPE INCLUDED
    Опубликовано: 3 года назад
  • Пикантный куриный соус от The Cajun Ninja 6 лет назад
    Пикантный куриный соус от The Cajun Ninja
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Приготовьте жареные кусочки аллигатора Паппадо дома | Рецепт CopyCat 1 год назад
    Приготовьте жареные кусочки аллигатора Паппадо дома | Рецепт CopyCat
    Опубликовано: 1 год назад
  • Cajun in the City, выпуск №11, соус «Аллигатор» Джастина Уилсона, пикантный 11 лет назад
    Cajun in the City, выпуск №11, соус «Аллигатор» Джастина Уилсона, пикантный
    Опубликовано: 11 лет назад
  • Этуффе из раков | Эмериль Лагассе 10 лет назад
    Этуффе из раков | Эмериль Лагассе
    Опубликовано: 10 лет назад
  • ПИКАНТНЫЕ БЛИНЧИКИ С НАЧИНКОЙ ИЗ КУРИЦЫ И ГРИБОВ, ПОЛЕННЫЕ СОУСОМ БЕШАМЕЛЬ 4 года назад
    ПИКАНТНЫЕ БЛИНЧИКИ С НАЧИНКОЙ ИЗ КУРИЦЫ И ГРИБОВ, ПОЛЕННЫЕ СОУСОМ БЕШАМЕЛЬ
    Опубликовано: 4 года назад
  • Зеля гниет 4 часа назад
    Зеля гниет
    Опубликовано: 4 часа назад
  • CHICKEN ALA KING | OVER PUFF PASTRY SHELLS | COMFORT FOOD | FAMILY FOOD 3 года назад
    CHICKEN ALA KING | OVER PUFF PASTRY SHELLS | COMFORT FOOD | FAMILY FOOD
    Опубликовано: 3 года назад
  • Не жарьте больше Скумбрию. Готовьте её только так и вы подсадите на этот рецепт всю семью 2 года назад
    Не жарьте больше Скумбрию. Готовьте её только так и вы подсадите на этот рецепт всю семью
    Опубликовано: 2 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5