У нас вы можете посмотреть бесплатно Let's make Beef Birria! или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
1.5 oz chile guajijjo 1.5 oz chile california 1 each chile de arbol 4 tsp minced garlic cloves 4 bay leaves 1 tsp oregano 1 tsp whole pepper corns 1 tsp cumin 3 cloves 2 table spoon chicken bouillon powder 48 oz of beef stock or broth 2lbs+ chuck roast Add guajillo califonia and arbol to a pot with 2 cups water and bring to a boil. Once it is a t a boil start a 5 minute timer and add minced garlic, bay leaves, peppercorns, and cloves. Add 16 oz or 2 cup beef stock or broth! Finish the five minutes of boiling. In a deep pan add olive oil and seer chuck roast on all side and salt and pepper for flavor. One chilies mixture has boiled for five minutes add to a blender or ninja and blend the mixture. In a crock-pot set on high add 32 oz or 4 cups of beef stock or broth and add oregano, bouillon, and cumin. Stir and add the Chuck roast! Get your mesh strainer and pour the chilies mixture in the crock-pot SEED FREE! Stir it up and cook on high for 3 hour then cook on low for 3 hours! YES! 6 HOURS COOK TIME!!!! Enjoy!