У нас вы можете посмотреть бесплатно Aloo Pyaz ki Sabzi - Dry Aloo Pyaz ki Sabzi - Gujarati Dish или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
aloo Pyaaz ki sabzi recipe Ingredients - 3 tblsps oil 1/2 tsp Fenugreek seeds (Methi) 1/2 tsp Asafoetida (Hing) 4 big onions (Medium chopped) 5 medium potaotes (Medium chopped) 11/2 tsps garlic paste 11/2 tsps ginger paste 2 tsps salt (Or as per your taste) 1/2 tsp Turmeric powder (Haldi Powder) 1 tblsp coriander and cumin powder (Dhaniya Jeera powder) 1 tblsp kashmiri red chilly powder 1 big tomato (Medium chopped) 1 tsp garam masala powder 2 tblsps coriander leaves Method - 1) Heat oil in a pan. Add Methi Seeds. After the seeds turn brown, add hing. 2) Add chopped onions and saute for 2 minutes. Add aloo and mix properly. 3) Cover the pan with a lid and let it cook for 2 minutes. 4) Add garlic paste, ginger paste and mix well. Add salt, haldi powder, dhaniya jeera powder, red chilly powder and mix properly. 5) Add tomato and cover the pan with lid and let it cook for 4-5 minutes till the potatoes are cooked properly. Keep stirring in middle by opening the lid to avoid burning of the masala and potatoes. 6) After cooking for 4-5 minutes, add garam masala powder and 1 tblsp coriander leaves and mix properly. 7) Remove the sabzi in a serving bowl and garnish it with remaining coriander leaves.