У нас вы можете посмотреть бесплатно Brewing a TRIPLE IPA (Trippple Tippple) + breaking my new thermometer on day one 🤪🤬 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Brewing my 1st TIPA triple ipa I’ve called triple tipple 🤓 love a corny name us beer buffs! What’s in it? LOTS…. 🤣 Malts: 3.3kg extra pale malt 130g Munich malt 100g Chit malt 150g flaked torrified barley 600g light DME (dry malt extract) Hops: 7g Syrian goldings ‘mash hop’ (this hops is added to the mash water with the grain) 🤷♂️ apparently that’s a thing.. 5g citra and 5g mosaic 20mins from the end 7g citra and 7g mosaic 10mins from the end 6g citra and 6g mosaic at flame out 18g citra and 18g mosaic 20mins hop stand at 80C 15g citra and 15g mosaic dry hop #1 (day 4-5) unsure as have brewed this before 22g citra and 22g mosaic dry hop #2 (2 days after dry hop 1) Yeast: Full packet of fermentis- S-04 Other: 1/2 proctafloc tablet - crushed - 10mins to the end of the boil (same time as the 10min hop addition) Brew Schedule: mash at 65C for 40mins Raise mash temp to 69C for 20mins Sparge at 76C 60min boil (with hops when necessary) Chill to 20C and pitch yeast Enjoy! 😉 #fermentedworld #beer #homebrew #tipa #tripleipa #newbeer #beerrecipe #tripletipple #allgrain #allgrainbrewing