У нас вы можете посмотреть бесплатно HOMEMADE PASTIRMA BASTURMA или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
BASTURMA PASTIRMA Pastırma or basturma is a highly seasoned, air-dried cured beef that is part of the cuisines of a number of countries. The Turkish horsemen of Central Asia used to preserve meat by placing slabs of it in pockets on the sides of their saddles, where it would be pressed by their legs as they rode. This pressed meat was the forerunner of today’s pastirma, a term which literally means ‘being pressed’ in Turkish, and is the origin of the Italian pastrami. Pastirma is a kind of cured beef. HOMEMADE BASTURMA Ingredientes da Pastirma / Basturma 1kg lean beef; Salt to cover the meat; Spices paste Salt - 14g powdered Fenugreek - 43g Sweet paprika - 43g Black pepper - 14g Powdered garlic - 14g Cayenne pepper - 7g Allspice - 14g Cumin - 14g Warm water