• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Cleaning Tableware скачать в хорошем качестве

Cleaning Tableware 3 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Cleaning Tableware
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Cleaning Tableware в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Cleaning Tableware или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Cleaning Tableware в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Cleaning Tableware

Dishwashing is an essential part of any foodservice organization’s work, and there are many reasons to have a commercial dishwashing machine for your restaurant. It not only ease and speed up the work but also provides hygiene, which impacts customers’ thoughts about your restaurant by providing clean dishes quickly when needed, which reduces the waiting time for them. The cleaning standards must be met for each plate which can reach hundreds only in an hour to provide customer safety. On the contrary, commercial dishwashing machines must sanitize all the dishes, ensuring no bacteria are left using either hot water or sanitizing chemicals. Having a commercial dishwashing machine that meets the needs of your restaurant will help you considerably to run your work successfully. We can count plenty of reasons to have a commercial dishwashing machine, which you can find below. 1. Crockery (plates, bowls, etc.): Scrape off any leftover food into a compost or trash bin. Rinse the crockery under warm water to remove loose debris. Apply a small amount of dishwashing liquid to a sponge or dishcloth and gently scrub the crockery, paying attention to any stubborn stains. Rinse the crockery thoroughly with clean water to remove any soap residue. Allow the crockery to air dry or dry it with a clean dish towel. 2. Glassware (glasses, stemware, etc.): Fill a sink or basin with warm water and add a few drops of mild dishwashing liquid. Place the glassware in the soapy water and use a soft sponge or cloth to clean the inside and outside of the glasses, paying attention to any lipstick marks or stains. Rinse the glassware under running water to remove any soap residue. If the glassware has stubborn stains or deposits, you can soak them in a mixture of equal parts white vinegar and water for a few minutes before rinsing. Dry the glassware with a lint-free cloth or let them air dry upside down to prevent water spots. 3. Flatware (cutlery, utensils, etc.): Remove any food debris from the flatware by scraping or rinsing them. Fill a sink or basin with warm water and add dishwashing liquid. Place the flatware in the soapy water and use a sponge or dishcloth to clean each piece thoroughly, paying attention to any stains or stuck-on food. Rinse the flatware under running water to remove any soap residue. If the flatware is tarnished, you can use a non-abrasive metal cleaner or a mixture of baking soda and water to gently scrub the tarnished areas. Rinse the flatware again and dry it with a clean dish towel. Remember, it's important to check the specific care instructions provided by the manufacturer for your tableware, as some materials or finishes may require special cleaning methods or products.

Comments
  • Ware-Washing Machine Maintenance 2 года назад
    Ware-Washing Machine Maintenance
    Опубликовано: 2 года назад
  • How to wash dishes in a restaurant or commercial kitchen for new dishwashers 3 года назад
    How to wash dishes in a restaurant or commercial kitchen for new dishwashers
    Опубликовано: 3 года назад
  • Part I  Reaction of Metals with Cold Water 44 минуты назад
    Part I Reaction of Metals with Cold Water
    Опубликовано: 44 минуты назад
  • Best Practices for Cleaning Food Contact Surfaces 1 год назад
    Best Practices for Cleaning Food Contact Surfaces
    Опубликовано: 1 год назад
  • How to Clean Paella Pan 3 года назад
    How to Clean Paella Pan
    Опубликовано: 3 года назад
  • Освоение методов ротации запасов на кухне для максимальной свежести 4 года назад
    Освоение методов ротации запасов на кухне для максимальной свежести
    Опубликовано: 4 года назад
  • Hot & Cold Food Temperatures 9 лет назад
    Hot & Cold Food Temperatures
    Опубликовано: 9 лет назад
  • 10 Procedures and Tools to Ensure a Safe and Clean Restaurant 11 лет назад
    10 Procedures and Tools to Ensure a Safe and Clean Restaurant
    Опубликовано: 11 лет назад
  • Decoy System in Restaurant Service 3 года назад
    Decoy System in Restaurant Service
    Опубликовано: 3 года назад
  • 3-Compartment Sink 6 лет назад
    3-Compartment Sink
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Time and Temperature - Foodservice 7 лет назад
    Time and Temperature - Foodservice
    Опубликовано: 7 лет назад
  • Ecolab Foodservice Procedures Training Video 12 лет назад
    Ecolab Foodservice Procedures Training Video
    Опубликовано: 12 лет назад
  • Cleaning and Sanitizing - Foodservice 7 лет назад
    Cleaning and Sanitizing - Foodservice
    Опубликовано: 7 лет назад
  • 1 год назад
    "The Ultimate Guide to Hygiene & Grooming in Hospitality Industry"
    Опубликовано: 1 год назад
  • 22 Dishwashing Best Practices (English) 7 лет назад
    22 Dishwashing Best Practices (English)
    Опубликовано: 7 лет назад
  • Basic Food Safety: Chapter 3 9 лет назад
    Basic Food Safety: Chapter 3 "Temperature Control" (English)
    Опубликовано: 9 лет назад
  • Обучение технике безопасности при обращении с пищевыми продуктами от SafetyVideos.com 4 года назад
    Обучение технике безопасности при обращении с пищевыми продуктами от SafetyVideos.com
    Опубликовано: 4 года назад
  • Cleaning Schedules 3 года назад
    Cleaning Schedules
    Опубликовано: 3 года назад
  • Restaurant Training SFBB Food Hygiene Training Cross Contamination 6 лет назад
    Restaurant Training SFBB Food Hygiene Training Cross Contamination
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Basic Food Safety: Chapter 5 11 лет назад
    Basic Food Safety: Chapter 5 "Cleaning and Sanitizing" (English)
    Опубликовано: 11 лет назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5