У нас вы можете посмотреть бесплатно Japanese Beef Udon That Will Change Your Life.This Japanese Beef Udon Is Pure Umami Heaven. или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Experience the deep, comforting flavors of Japanese Beef Udon (Niku Udon) — a bowl of warm, silky udon noodles topped with tender, sweet-savory beef simmered in a soy-based broth. This is one of Japan’s most beloved dishes, known for its rich umami and soothing aroma. In today’s recipe, I’ll show you how to make flavorful soy-braised beef (shigureni-style) and build a delicious broth that pairs perfectly with chewy udon noodles. It’s simple, satisfying, and perfect for lunch or a cozy dinner. If you love Japanese comfort food, this bowl will definitely hit the spot. Enjoy cooking and let me know how yours turns out! 【Ingredients】 Frozen udon noodles: 1 pack ●Beef Shigure-ni ・Thinly sliced beef: 100g ・1 tbsp Sugar ・1 tbsp Sake ・1 tbsp Mirin ・1 tbsp Soy sauce ・Ginger: 5g ●Udon Soup ・Water: 300ml ・1 tsp Dashi powder ・2 tbsp Mirin ・2 tbsp Soy sauce 0:00 Opening 0:02 Chopping condiments 0:44 Beef simmered in soy sauce 1:57 Udon Soup 2:30 Udon boil 3:23 Plating #udon #udon noodles #japanesefood #Japanese noodle #Beef udon