• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Tri Tip Recipe - Smoked Tri Tip Steak with Slow 'N Sear 2.0 - Is Dry Brining Worth it? скачать в хорошем качестве

Tri Tip Recipe - Smoked Tri Tip Steak with Slow 'N Sear 2.0 - Is Dry Brining Worth it? 7 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Tri Tip Recipe - Smoked Tri Tip Steak with Slow 'N Sear 2.0 - Is Dry Brining Worth it?
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Tri Tip Recipe - Smoked Tri Tip Steak with Slow 'N Sear 2.0 - Is Dry Brining Worth it? в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Tri Tip Recipe - Smoked Tri Tip Steak with Slow 'N Sear 2.0 - Is Dry Brining Worth it? или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Tri Tip Recipe - Smoked Tri Tip Steak with Slow 'N Sear 2.0 - Is Dry Brining Worth it? в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Tri Tip Recipe - Smoked Tri Tip Steak with Slow 'N Sear 2.0 - Is Dry Brining Worth it?

Tri Tip Recipe - Smoked Reverse Sear Tri Tip Steak with the Slow 'N Sear 2.0 and Weber Kettle **PURCHASE THE SLOW 'N SEAR HERE: https://abcbarbecue.com/products ____________ Want to hang out with other Slow 'N Sear owners, or interested in knowing more before you purchase? Then join our Facebook group!   / 1885522028370703   PLEASE SUBSCRIBE! It really helps us grow! - http://bit.ly/2F7qUm7 Adrenaline Barbecue products used in this video: Slow 'N Sear: https://abcbarbecue.com/product/slow-... Drip 'N Griddle Pan: https://abcbarbecue.com/product/drip-... 22" Two Zone Cooking Grate with EasySpin: https://abcbarbecue.com/product/22-co... For our professional recommendations on digital thermometers check out the following link: https://abcbarbecue.com/product-categ... ___________ We'd like to thank AmazingRibs.com for providing much of the information used in this recipe. Find their Tri-Tip article here: https://amazingribs.com/tested-recipe... WHAT YOU WILL NEED TO GRILL TRI TIP: 2-3lbs tri tip Kosher Salt BBQ Rub - ours was equal parts black pepper, garlic powder and paprika. Oil To prepare out tri-tip you are going to trim off any of the fat and silverskin. Next we are going to be doing a dry brine on it. We will be using 1/2tsp kosher salt for ever pound of meat making sure to do all the side. This is going to help with seasoning our meat as well as enhance the juiciness of the tri-tip. Once our tri-tip has been salted we are going to place it into the fridge uncovered overnight or if you have the time you can even do two nights. This will just help further tenderize the meat. After your Tri-tip has brined for 24 hours it’s now time to add some of our other flavors. First we will brush it with a little bit of oil, next we will generously apply our bbq rub. Today we are using a blend of equal parts black pepper, Garlic and paprika. With our tri-tip all ready for the grill, we are going to go ahead and get our Slow 'N Sear for cooking at 225F. We set up our Slow 'N Sear by lighting about 25 briquettes. Once our initial briquettes are hot we will then add in about 1/3 of a basket of unlit briquettes along with some wood chips to add a kiss of smoky flavor to these tri-tips. With our grill up to temperature with clean smoke it’s time to get our tri-tip on grill opposite the slow ‘n sear. We are also going to also take our leave in thermometer and probe our tri-tip so we can monitor the internal temperature as it rises because when it hits 90 degrees we are going to flip it to promote even cooking. Once that done we are going to close the lid and begin cooking. When you Tri Tip has reached 90 degrees internal temperature open the grill and give your steaks a flip to help it cook evenly. Next close the lid and continue cooking until it reaches 120F internal temperature. Now after about 55 minutes the Tri-tip our has reached 120 degrees and we are going to remove our tri-tip because we are going to finish it off by searing it using our cold grate technique, which will give us a final temperature of 130F. Along with removing your tri-tip you will also remove the grate so that it can cool also if you have the 2.0 Slow 'N Sear you can remove the water reservoir to increase your sear zone (CAUTION: Make sure to use heat resistant gloves) When that’s done, we are also going to place about 3/4 of a chimney of hot charcoal into the SNS in preparation for our final sear. With our coals hot and ready to go, we are going to place our grill grate back into the grill along with our tri-tip onto the indirect side and then when we are ready to go we will spin our easy spin grate so that our meat is directly over the coals. We are going to be searing these tri-tips using our cold grate technique for 1 minute on each side two times, followed by searing thicker edge for about another 30-60 seconds. Each time we spinning the grate exposing a new section of our cold grate. Once the Tri Tips have been seared we are going to remove them from the grill and let them rest for 5-10 minutes before slicing. It is important to slice your tri tip against the grain. We did this by cutting it in half then down toward each point cutting against the grain. This will make for a more tender bit. Enjoy. Join our Facebook group!   / 1885522028370703   PLEASE SUBSCRIBE! It really helps us grow! Find more info on the Slow 'N Sear here: http://www.abcbarbecue.com/slow-n-sear Like the thermometer we used? Find out more here: https://abcbarbecue.com/product-categ...

Comments
  • Лучший способ приготовить TRI TIP!! Медленно и на медленном огне «Brisket Jr.» 4 года назад
    Лучший способ приготовить TRI TIP!! Медленно и на медленном огне «Brisket Jr.»
    Опубликовано: 4 года назад
  • How to Smoke Tri Tip with RED Chimichurri Sauce - Reverse Sear Tri Tip Recipe 3 года назад
    How to Smoke Tri Tip with RED Chimichurri Sauce - Reverse Sear Tri Tip Recipe
    Опубликовано: 3 года назад
  • My Favorite Way To Smoke Tri Tip 7 лет назад
    My Favorite Way To Smoke Tri Tip
    Опубликовано: 7 лет назад
  • Трай-тип стейк в котле Weber? | При участии Slow and Sear и Kosmos Q 6 лет назад
    Трай-тип стейк в котле Weber? | При участии Slow and Sear и Kosmos Q
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Smoked Tri-Tip 101: Perfect Smoke Ring & Flavor Every Time 7 месяцев назад
    Smoked Tri-Tip 101: Perfect Smoke Ring & Flavor Every Time
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • АСЛАНЯН: АвтоВАЗ поставил рекорд по убыткам. Китайский позор. ИИ-теща в авто | МАШИНЫ 20 часов назад
    АСЛАНЯН: АвтоВАЗ поставил рекорд по убыткам. Китайский позор. ИИ-теща в авто | МАШИНЫ
    Опубликовано: 20 часов назад
  • Мне плевать. Я — Калигула 2 часа назад
    Мне плевать. Я — Калигула
    Опубликовано: 2 часа назад
  • The Perfect Tri Tip Recipe! | Reverse Seared Tri Tip | Ballistic BBQ 5 лет назад
    The Perfect Tri Tip Recipe! | Reverse Seared Tri Tip | Ballistic BBQ
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Как правильно разжечь чайник Slow 'N Sear! 4 года назад
    Как правильно разжечь чайник Slow 'N Sear!
    Опубликовано: 4 года назад
  • Как приготовить трай-тип | Барбекю «Безумный учёный» 3 года назад
    Как приготовить трай-тип | Барбекю «Безумный учёный»
    Опубликовано: 3 года назад
  • Валерий Ширяев о скором (?!) конце войны 22 часа назад
    Валерий Ширяев о скором (?!) конце войны
    Опубликовано: 22 часа назад
  • Как обжарить стейк рибай в Weber 1 год назад
    Как обжарить стейк рибай в Weber
    Опубликовано: 1 год назад
  • Говяжьи ребрышки, отмеченные звездой Мишлен, в домашних условиях 1 месяц назад
    Говяжьи ребрышки, отмеченные звездой Мишлен, в домашних условиях
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Рецепт копченой коптильни Tri-Tip Pellet Smoker от Pit Boss Platinum Lockhart! 3 года назад
    Рецепт копченой коптильни Tri-Tip Pellet Smoker от Pit Boss Platinum Lockhart!
    Опубликовано: 3 года назад
  • Bro 'N Sear Fire Management You Need To See | Clumsy Dog BBQ 6 месяцев назад
    Bro 'N Sear Fire Management You Need To See | Clumsy Dog BBQ
    Опубликовано: 6 месяцев назад
  • Не солите красную рыбу пока не посмотрели это видео! 1 час назад
    Не солите красную рыбу пока не посмотрели это видео!
    Опубликовано: 1 час назад
  • Pork Belly Burnt Ends - The ORIGINAL Recipe! 8 лет назад
    Pork Belly Burnt Ends - The ORIGINAL Recipe!
    Опубликовано: 8 лет назад
  • Tri Tip Recipe - How to Reverse Sear Tri Tip - Smoked Tri Tip 5 лет назад
    Tri Tip Recipe - How to Reverse Sear Tri Tip - Smoked Tri Tip
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Дмитрий Потапенко: Магазины с одеждой закрываются, НДС повышен 18 часов назад
    Дмитрий Потапенко: Магазины с одеждой закрываются, НДС повышен
    Опубликовано: 18 часов назад
  • ⚡️ Путин заявил о захвате власти || Зеленский пошёл на условия? | Битва за Купянск 6 часов назад
    ⚡️ Путин заявил о захвате власти || Зеленский пошёл на условия? | Битва за Купянск
    Опубликовано: 6 часов назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5