У нас вы можете посмотреть бесплатно ಸೋರೇಕಾಯಿಯಿಂದ 2 ರುಚಿಯಾದ ತಿಂಡಿಗಳು | healthy and tasty breakfast recipes using opo / sorekayi/lauki или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Sorekayi (lauki, bottle gourd) is a mild, water-rich vegetable often used in South Indian cooking for its cooling and digestive properties. It’s not only nutritious but also versatile — ideal for making soft, light dishes. A comforting breakfast made with sorekayi includes sorekayi idli, where grated bottle gourd is mixed with idli rava and minimal ingredients to steam soft, spongy idlis without fermentation. Another favorite is tirulina dose, a soft dosa made from sorekayi tirulu. coconut, and rice, soaked and ground with no urad dal, perfect for quick, light morning meals. Both dishes are gentle on the stomach and pair well with chutney or a mild sambar.For more recipes - visit https://swayampaaka.com/ you can find the Kitchen tools we use here 👉: https://amzn.to/3iz1Lma