• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Sourdough Starter Science w/ Modernist Cuisine Head Chef Francisco Migoya, NCSU Fermentology Series скачать в хорошем качестве

Sourdough Starter Science w/ Modernist Cuisine Head Chef Francisco Migoya, NCSU Fermentology Series 4 years ago

bread

sourdough

sourdough bread

sourdough starter

food science

fermentation

Modernist Cuisine

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Sourdough Starter Science w/ Modernist Cuisine Head Chef Francisco Migoya, NCSU Fermentology Series
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Sourdough Starter Science w/ Modernist Cuisine Head Chef Francisco Migoya, NCSU Fermentology Series в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Sourdough Starter Science w/ Modernist Cuisine Head Chef Francisco Migoya, NCSU Fermentology Series или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Sourdough Starter Science w/ Modernist Cuisine Head Chef Francisco Migoya, NCSU Fermentology Series в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Sourdough Starter Science w/ Modernist Cuisine Head Chef Francisco Migoya, NCSU Fermentology Series

Fermentation transforms dough into bread with a complexity of flavors, aromas, and a tender crumb from the moment the yeast is mixed with flour, water, and salt to the time it’s baked. Understanding fermentation’s critical role in the stages of the bread making process enables you to bake better bread. Should you add raisins to your starter? What is the best feeding schedule? When is it “ripe?” What can you do with excess starter waste? Join Francisco Migoya, head chef at Modernist Cuisine and co-author of the award-winning Modernist Bread, as he answers these questions and provides research findings conducted by his team over four years that dispel many long-standing baking myths. This presentation originally appeared as part of the NCSU Fermentology Mini-Seminar series: https://cals.ncsu.edu/applied-ecology...

Comments
  • How to Make 3 Artisanal Breads from 13 Ingredients | Handcrafted | Bon Appétit 6 years ago
    How to Make 3 Artisanal Breads from 13 Ingredients | Handcrafted | Bon Appétit
    Опубликовано: 6 years ago
    1676470
  • Wild Sourdough | Fermentology mini-seminars Streamed 5 years ago
    Wild Sourdough | Fermentology mini-seminars
    Опубликовано: Streamed 5 years ago
    17330
  • Modernist Cuisine at Home | Lecture 11 (2012) 12 years ago
    Modernist Cuisine at Home | Lecture 11 (2012)
    Опубликовано: 12 years ago
    161101
  • TWO reasons your sourdough doesn't SPRING like this 👆 4 years ago
    TWO reasons your sourdough doesn't SPRING like this 👆
    Опубликовано: 4 years ago
    2363603
  • Modernist Pizza 4 years ago
    Modernist Pizza
    Опубликовано: 4 years ago
    9719
  • The Ingenious Design of Strain Gauges 1 year ago
    The Ingenious Design of Strain Gauges
    Опубликовано: 1 year ago
    210135
  • NEW!: How to Read a Sourdough Crumb: Underproofed or Overproofed? 3 years ago
    NEW!: How to Read a Sourdough Crumb: Underproofed or Overproofed?
    Опубликовано: 3 years ago
    109432
  • 15 Mistakes Most Beginner Sourdough Bakers Make 5 years ago
    15 Mistakes Most Beginner Sourdough Bakers Make
    Опубликовано: 5 years ago
    9479597
  • Breaking (Down) Bread–Understanding Bread Basics | Test Kitchen Boot Camp 5 years ago
    Breaking (Down) Bread–Understanding Bread Basics | Test Kitchen Boot Camp
    Опубликовано: 5 years ago
    201468
  • Francisco Migoya - “Insights from Modernist Bread 7 years ago
    Francisco Migoya - “Insights from Modernist Bread"
    Опубликовано: 7 years ago
    42902

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS