У нас вы можете посмотреть бесплатно Thorough explanation of the features of black knives! ️ или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Based on Aritsugu's kurouchi deba knives, I would like to explain the characteristics of kurouchi while sharpening and polishing. Normally, on my channel, I deliver videos that tell you about kitchen knives in general, such as introducing knives, sharpening, and whetstones. ▼ Please subscribe to the channel if you like / @foodmanage.knives 【table of contents】 00:00 About this initiative 00:30 General features of kurouchi 01:20 The process of making black 02:40 Black rust metaphor 03:33 Explanation of sharpening 04:21 How to sharpen 800 and 1000 06:49 Final sharpening and polishing 08:25 Finally ▼The following past videos Oyamamoto Handmade Knife [Kumamoto] Nakiri and Gyuto Resharpening • 小山本手打ち包丁【熊本】菜切りと牛刀研ぎ直し Knife Sharpening [Tsukiji Masamoto] Black Salmon Knife • 包丁研ぎ【築地正本】黒打ち鮭切り包丁 [Kurouchi] Nakiri Knife Teaching the characteristics and sharpening!! ️ • 【黒打ち】菜切り包丁 特徴や研ぎを伝授‼️ A remake of a chef's knife How well it works! ️ [Tsurukubi / without thickness] • 牛刀包丁のリメイク 出来栄えやいかに‼️【鶴くび・厚み抜き】 Knife sharpening tips Thorough explanation!! ️ [For beginners] • 包丁研ぎのコツ 徹底解説‼️【初心者向け】 #black knife #Black finish #How to sharpen knives #black knife maintenance #Deba knife #Aritsugu #Characteristics of black strike #black knife rust About kitchen knives #yt:cc=on