• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Steamed spareribs with black bean sauce скачать в хорошем качестве

Steamed spareribs with black bean sauce 4 years ago

豉汁蒸排骨

豉汁

豆豉

冰鮮排骨

冰鮮豬肉

新鮮排骨

豬肉

街市

蘇施黃

教主蘇

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Steamed spareribs with black bean sauce
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Steamed spareribs with black bean sauce в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Steamed spareribs with black bean sauce или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Steamed spareribs with black bean sauce в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Steamed spareribs with black bean sauce

I love shopping in wet market, but news report that mice run on top of fresh pork in wet market, a bit scary. I tried frozen spareribs, no way... but totally accept chilled spareribs. Step 1 Wash spareribs, dice red chilies, prepare black bean and garlic sauce. Step 2 Marinate spareribs with light soy sauce, dark soy sauce, white pepper, sugar and broth. Step 3 Pour oil in heated wok, stir fry black bean and garlic sauce until aromatic, add small amount broth to separate sauce, set aside. Step 4 Combine black bean and garlic sauce with spareribs, add cornstarch and sesame oil and mix well, put into steaming plate, add diced red chilies on top. Step 5 Cover with aluminum foil and steam 10-12 minutes. #SteamedSpareribs #blackbeansauce #chilledpork #pork Instagram:   / ah_so_good   Facebook:   / sogoodahso  

Comments
  • Singapore fried noodles not available in Singapore! (Recipe Included) 4 years ago
    Singapore fried noodles not available in Singapore! (Recipe Included)
    Опубликовано: 4 years ago
    637181
  • 〈職人吹水〉 豉汁蒸排骨/新鮮腩排製作/豉汁調配/家庭製作版本/惹味好餸飯/  @Singsingkitchen  / 1 year ago
    〈職人吹水〉 豉汁蒸排骨/新鮮腩排製作/豉汁調配/家庭製作版本/惹味好餸飯/ @Singsingkitchen /
    Опубликовано: 1 year ago
    178405
  • Ricky教室 神還原順德容邊排骨 肉質爽彈有肉汁 好吃到瘋了 The perfect replication of Shunde Rongbian pork sparerib 8 months ago
    Ricky教室 神還原順德容邊排骨 肉質爽彈有肉汁 好吃到瘋了 The perfect replication of Shunde Rongbian pork sparerib
    Опубликовано: 8 months ago
    585768
  • Что происходит с Европой? Дудь гуляет по Европарламенту / Eng subs 3 days ago
    Что происходит с Европой? Дудь гуляет по Европарламенту / Eng subs
    Опубликовано: 3 days ago
    1427957
  • 蕭芳芳:最經典的苗翠花【香港故事】 粵語版 6 years ago
    蕭芳芳:最經典的苗翠花【香港故事】 粵語版
    Опубликовано: 6 years ago
    628422
  • Si-lai shows you how to cook nostalgic Chinese marinade turkey gizzard. (Recipe Included) 4 years ago
    Si-lai shows you how to cook nostalgic Chinese marinade turkey gizzard. (Recipe Included)
    Опубликовано: 4 years ago
    319818
  • Ricky教室 名廚蜆肉意粉 超濃縮蜆汁精華 意粉啖啖有咬口 加埋呢個材料好味到癲 Chef Ricky’s Spaghetti Alle Vongole 8 months ago
    Ricky教室 名廚蜆肉意粉 超濃縮蜆汁精華 意粉啖啖有咬口 加埋呢個材料好味到癲 Chef Ricky’s Spaghetti Alle Vongole
    Опубликовано: 8 months ago
    265252
  • 泰國豪宅地段鬧鬼變死城,青年靈探惹禍上身!父親畀鬼迷險奪家人性命!- TVB 鬼故事 奇案 在線重溫丨Bob MCjin 路芙 3 years ago
    泰國豪宅地段鬧鬼變死城,青年靈探惹禍上身!父親畀鬼迷險奪家人性命!- TVB 鬼故事 奇案 在線重溫丨Bob MCjin 路芙
    Опубликовано: 3 years ago
    161026
  • 【致忙碌的香港人】10分鐘極速開飯|科學原理|慳錢慳時間|南瓜蒸排骨|嫩豆腐滾湯|薑汁撞奶|秋冬甜品|菇要洗嗎?|南瓜點樣揀?|點煮奶白色滾湯?|薑撞奶點先凝固?|一人前|家的味道|廚職背遊梁芷靈 1 year ago
    【致忙碌的香港人】10分鐘極速開飯|科學原理|慳錢慳時間|南瓜蒸排骨|嫩豆腐滾湯|薑汁撞奶|秋冬甜品|菇要洗嗎?|南瓜點樣揀?|點煮奶白色滾湯?|薑撞奶點先凝固?|一人前|家的味道|廚職背遊梁芷靈
    Опубликовано: 1 year ago
    389698
  • 特香揚州炒飯秘方/揚州炒飯典故/懷舊炒飯/教你如何選擇叉燒/ 10 months ago
    特香揚州炒飯秘方/揚州炒飯典故/懷舊炒飯/教你如何選擇叉燒/
    Опубликовано: 10 months ago
    271279

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5