• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Legendary Chinese chef Andrew Wong reveals the secret behind a Michelin-starred stir fry скачать в хорошем качестве

Legendary Chinese chef Andrew Wong reveals the secret behind a Michelin-starred stir fry 7 months ago

video

sharing

camera phone

video phone

free

upload

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Legendary Chinese chef Andrew Wong reveals the secret behind a Michelin-starred stir fry
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Legendary Chinese chef Andrew Wong reveals the secret behind a Michelin-starred stir fry в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Legendary Chinese chef Andrew Wong reveals the secret behind a Michelin-starred stir fry или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Legendary Chinese chef Andrew Wong reveals the secret behind a Michelin-starred stir fry в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Legendary Chinese chef Andrew Wong reveals the secret behind a Michelin-starred stir fry

In this episode of Behind the Pass, legendary chef Andrew Wong takes us into the main kitchen at his two-Michelin-starred restaurant A.Wong, to demonstrate and discuss the importance of velveting meat in Chinese cookery. Watch Andrew then use his tenderised beef mince to make an incredible fried rice dish. Find the latest episodes of Behind The Pass on our website here : https://www.greatbritishchefs.com/beh... Subscribe to Great British Chefs YouTube channel:    / greatbritishchefs   Follow Great British Chefs here: Facebook:   / greatbritishchefs   Instagram:   / gbchefs   Twitter:   / gbchefs   Pinterest: https://www.pinterest.co.uk/gbchefs Visit our shop: https://shop.greatbritishchefs.com/

Comments
  • The 5 Sauces Every Chef Needs to Learn 5 months ago
    The 5 Sauces Every Chef Needs to Learn
    Опубликовано: 5 months ago
    4316467
  • World's Most Creative Pad Thai Recipe | Chef Pam | Restaurant Potong 6 days ago
    World's Most Creative Pad Thai Recipe | Chef Pam | Restaurant Potong
    Опубликовано: 6 days ago
    35636
  • Gordon Ramsay's Stir Fry Guide 3 years ago
    Gordon Ramsay's Stir Fry Guide
    Опубликовано: 3 years ago
    1429691
  • How One of NYC's Best Chinese Chefs Makes Fried Rice | Bon Appétit 7 months ago
    How One of NYC's Best Chinese Chefs Makes Fried Rice | Bon Appétit
    Опубликовано: 7 months ago
    3593546
  • Tenderize by 'Velveting': a Skeptic's Guide 8 months ago
    Tenderize by 'Velveting': a Skeptic's Guide
    Опубликовано: 8 months ago
    146377
  • 2 Michelin star London chef Andrew Wong demonstrates the art of dim sum making - Behind The Pass 7 months ago
    2 Michelin star London chef Andrew Wong demonstrates the art of dim sum making - Behind The Pass
    Опубликовано: 7 months ago
    3904
  • За этой КОРЕЙСКОЙ курицей люди стоят в очереди! И я раскрыл ее секрет 6 months ago
    За этой КОРЕЙСКОЙ курицей люди стоят в очереди! И я раскрыл ее секрет
    Опубликовано: 6 months ago
    1061693
  • Вот Почему Я ПЕРЕСТАЛ Покупать ДОРОГИЕ Стейки 1 month ago
    Вот Почему Я ПЕРЕСТАЛ Покупать ДОРОГИЕ Стейки
    Опубликовано: 1 month ago
    173423
  • J. Kenji López-Alt Breaks Down the Science of Stir-Fry | WIRED 3 years ago
    J. Kenji López-Alt Breaks Down the Science of Stir-Fry | WIRED
    Опубликовано: 3 years ago
    309647
  • The 5 Steak Sauces Every Chef Needs to Learn 2 weeks ago
    The 5 Steak Sauces Every Chef Needs to Learn
    Опубликовано: 2 weeks ago
    496648

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5