У нас вы можете посмотреть бесплатно Legendary Chinese chef Andrew Wong reveals the secret behind a Michelin-starred stir fry или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
In this episode of Behind the Pass, legendary chef Andrew Wong takes us into the main kitchen at his two-Michelin-starred restaurant A.Wong, to demonstrate and discuss the importance of velveting meat in Chinese cookery. Watch Andrew then use his tenderised beef mince to make an incredible fried rice dish. Find the latest episodes of Behind The Pass on our website here : https://www.greatbritishchefs.com/beh... Subscribe to Great British Chefs YouTube channel: / greatbritishchefs Follow Great British Chefs here: Facebook: / greatbritishchefs Instagram: / gbchefs Twitter: / gbchefs Pinterest: https://www.pinterest.co.uk/gbchefs Visit our shop: https://shop.greatbritishchefs.com/