• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

FMF and Sourdough Demystified. How to approach a Loaf. скачать в хорошем качестве

FMF and Sourdough Demystified. How to approach a Loaf. 1 year ago

CapCut

Online video editing

Video template

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
FMF and  Sourdough Demystified. How to approach a Loaf.
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: FMF and Sourdough Demystified. How to approach a Loaf. в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно FMF and Sourdough Demystified. How to approach a Loaf. или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон FMF and Sourdough Demystified. How to approach a Loaf. в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



FMF and Sourdough Demystified. How to approach a Loaf.

The journey of working with Fresh Milled Flour (FMF) and Sourdough starter is challenging. This video shows the journey of this loaf from start to finish, along with some sage advice on learning to work with FMF and Sourdough starter.his is the perfect loaf to learn if you are a beginner working with either Fresh Milled Flour or Sourdough starter. Basic single loaf Mix together in a bow 500 Grams Hard White White milled to fine 350 grams water at 1100 degrees Set aside to soften and absorb water for around 1 hour (this is called autolyse) Add 8 grams of salt 130 grams of sourdough starter to the dough and mix until well combined. Set in warm area and use the stretch and fold method shown in video. Do this every 30 minutes or so, 2-3 times until the loaf has developed the gluten and finished its bulk rise. It should have grown to "double". Shape and fold and place in buttered loaf pan and cover and let sit in warm area until risen. Around 1-3 hours. Bake at 425 for 40-50 minutes or until internal temperature reaches 200 degrees farenheit. Remove from pan and let cool completely before cutting.

Comments
  • Part 1 -Is it easy to make sauerkraut? Yes and No 1 year ago
    Part 1 -Is it easy to make sauerkraut? Yes and No
    Опубликовано: 1 year ago
    330
  • YES! Brioche Buns using Fresh Milled Flour 9 months ago
    YES! Brioche Buns using Fresh Milled Flour
    Опубликовано: 9 months ago
    1012
  • 100% Whole Wheat / Wholemeal Sourdough Bread - Extended Cold Autolyse Method - 2021 UPDATE 4 years ago
    100% Whole Wheat / Wholemeal Sourdough Bread - Extended Cold Autolyse Method - 2021 UPDATE
    Опубликовано: 4 years ago
    34885
  • Artisan Sourdough Bread Stand Mixer Recipe | Open Crumb | Foodgeek Baking 4 years ago
    Artisan Sourdough Bread Stand Mixer Recipe | Open Crumb | Foodgeek Baking
    Опубликовано: 4 years ago
    123036
  • Light HONEY WHEAT SOURDOUGH BREAD - Bake With Me #sourdoughbread #wildyeast #recipe #bread #howto 12 days ago
    Light HONEY WHEAT SOURDOUGH BREAD - Bake With Me #sourdoughbread #wildyeast #recipe #bread #howto
    Опубликовано: 12 days ago
    638
  • Yeasted Preferments Explained | Poolish, Biga, Sponge, Pâte Fermentée 3 years ago
    Yeasted Preferments Explained | Poolish, Biga, Sponge, Pâte Fermentée
    Опубликовано: 3 years ago
    2016010
  • 3 Ingredient Sourdough Bread From FRESHLY MILLED Stone Ground Flour! 3 years ago
    3 Ingredient Sourdough Bread From FRESHLY MILLED Stone Ground Flour!
    Опубликовано: 3 years ago
    16943
  • SOURDOUGH Ryebread 100% Whole Grain 3 years ago
    SOURDOUGH Ryebread 100% Whole Grain
    Опубликовано: 3 years ago
    50162
  • Stiff Sourdough Starter vs Liquid 100% Hydration side by side comparison 1 year ago
    Stiff Sourdough Starter vs Liquid 100% Hydration side by side comparison
    Опубликовано: 1 year ago
    11993
  • The Perfect Whole Wheat Sourdough Bread | Full Masterclass 4 years ago
    The Perfect Whole Wheat Sourdough Bread | Full Masterclass
    Опубликовано: 4 years ago
    407544

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS