У нас вы можете посмотреть бесплатно Som Pa- Lao cured pickled fish или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Som Pa- Lao cured-pickled fish (This is cured (raw) fish so please follow your own health and safety food guidelines) 6 tilapia fillets cooked sticky rice size of small lime 1.5 cups of water 8 cloves of garlic 2 spoonful of salt (or so) 2–3 pinches of sugar Allow to cure 2-3 days at room temperature and away from sunlight. Then refrigerate for 2 days more. If your kitchen is sweltering hot less than 24 hours then refrigeration. The fish will continue to cure in the fridge too. Som pa is ready in about 5 days of curing. Enjoy with sticky rice and peppers! Saap saap! #laofood #sompa #pickledfish