У нас вы можете посмотреть бесплатно 節瓜蝦米煮粉絲 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
🟢材料:(6人份量) 節瓜 3隻 蝦米 80克 粉絲 150克 清雞湯 1公升 薑、蒜 適量 🟢做法: 1️⃣蝦米洗淨浸水備用,粉絲洗淨備用,節瓜洗淨刮毛切粗絲,薑蒜切碎備用。 2️⃣熱鍋下油爆香薑蒜,加入蝦米炒香,放入節瓜翻炒,再加入浸蝦米水及清雞湯,蓋上鍋蓋煮沸。 3️⃣加入粉絲煮至軟身即可盛出。 🟢Ingredients: (serves 6) Hairy gourd - 3 pieces Dried shrimp - 80g Mung bean vermicelli - 150g Chicken broth - 1 liter Ginger, garlic - as needed 🟢Cooking Directions: 1️⃣ Rinse the dried shrimp and soak in water. Rinse the mung bean vermicelli and set aside. Wash the hairy gourd, remove the fuzzy parts, and cut into thick shreds. Chop the ginger and garlic. 2️⃣ Heat oil in a wok and sauté the ginger and garlic until fragrant. Add the dried shrimp and stir-fry until fragrant. Add the hairy gourd and stir-fry. Then pour in the soaked shrimp water and chicken broth. Cover the wok and bring to a boil. 3️⃣ Add the mung bean vermicelli and cook until soft. Serve hot. / @oeliving 👈請訂閱本台第二頻道 《好易生活頻道 oe living》 ✳ 網友可到Facebook群組**香港菜HK dishes**分享個人作品和煮食心得。 / 1885999698348679 ✳ 🍋請開啓字幕:屏幕右下角⏩設定⏩CC字幕 Turn on captions in the bottom right corner of the screen: ⏩Settings⏩CC Captions🥒