• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How to cook “Chinese soup (egg and bean sprout soup)” by Chef Tsuji【Easy Recipes for Beginners】 скачать в хорошем качестве

How to cook “Chinese soup (egg and bean sprout soup)” by Chef Tsuji【Easy Recipes for Beginners】 4 years ago

料理

クッキング

プロ

辻クッキング

cooking

調理

シェフ

ミシュラン

作り方

レシピ

プロが教える

ASMR

中華スープ

スープ

料理番組

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How to cook “Chinese soup (egg and bean sprout soup)” by Chef Tsuji【Easy Recipes for Beginners】
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How to cook “Chinese soup (egg and bean sprout soup)” by Chef Tsuji【Easy Recipes for Beginners】 в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How to cook “Chinese soup (egg and bean sprout soup)” by Chef Tsuji【Easy Recipes for Beginners】 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How to cook “Chinese soup (egg and bean sprout soup)” by Chef Tsuji【Easy Recipes for Beginners】 в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How to cook “Chinese soup (egg and bean sprout soup)” by Chef Tsuji【Easy Recipes for Beginners】

Welcome to Tsuji Cooking! Easy to make and delicious! We'll teach you how to make authentic Chinese soup! 0:00 【Chinese soup with fluffy egg and bean sprouts 0:14 Ingredients for Chinese soup 100g bean sprouts 1 egg 10g weipa (rice wine) 10 grams 400ml water Potato starch dissolved in water    20ml water    5g potato starch    (+2g if you prefer a thicker sauce) A sprinkle of sesame seeds How to make Chinese soup, recipe 0:18 Add 400ml of water. When it boils, add 10 grams of weipa. Once the weipar is dissolved, add 100g of bean sprouts. 0:37 Add 20 ml of water and 5 g of potato starch to make water-soluble potato starch. Mix well to dissolve the potato starch. 0:49 Add the water-soluble potato starch. If you add it when the water is not boiling, it will not thicken. The key is to add it while stirring. 1:07 If you want it to thicken, add the potato starch again. In this case, I added 2g of potato starch dissolved in water. 1:20 Beat one egg. To improve the appearance of the finished product, beat the egg until there are only a few whites left. 1:33 Add the beaten egg in several additions, stirring constantly. 1:54 The residual heat will cook the eggs, so turn off the heat as soon as the eggs are added. The key is to turn off the heat. 2:02 Serve. Sprinkle with sesame seeds if desired.

Comments
  • Supreme egg soup 3 years ago
    Supreme egg soup
    Опубликовано: 3 years ago
    2754075
  • 簡単!絶品!鶏胸肉のマスタード煮込みの作り方・プロが教えるレシピ 1 month ago
    簡単!絶品!鶏胸肉のマスタード煮込みの作り方・プロが教えるレシピ
    Опубликовано: 1 month ago
    80016
  • 【一流シェフの本気】わずか20分で10時間煮込んだかのような最高に旨い“オニオングラタンスープ“の作り方【LA BONNE TABLE・中村和成】クラシル #シェフのレシピ帖 3 years ago
    【一流シェフの本気】わずか20分で10時間煮込んだかのような最高に旨い“オニオングラタンスープ“の作り方【LA BONNE TABLE・中村和成】クラシル #シェフのレシピ帖
    Опубликовано: 3 years ago
    1946020
  • 【中華のプロがつくる】チャーハンのお供に!シンプルなのに絶品の中華スープ 5 months ago
    【中華のプロがつくる】チャーハンのお供に!シンプルなのに絶品の中華スープ
    Опубликовано: 5 months ago
    78964
  • Fried Rice Recipe [Traditional Japanese Style] / 炒飯 3 years ago
    Fried Rice Recipe [Traditional Japanese Style] / 炒飯
    Опубликовано: 3 years ago
    6478736
  • How to cook ”Spinach  potage” by Chef Tsuji【Japanese Home-style Cooking】【Easy Recipes for Beginners】 3 years ago
    How to cook ”Spinach potage” by Chef Tsuji【Japanese Home-style Cooking】【Easy Recipes for Beginners】
    Опубликовано: 3 years ago
    75668
  • 【絶対に白く濁らせません】日本一再生された『黄金の卵スープ』を今の知識と技術で更に作りやすく、美味しく仕上げました。 1 year ago
    【絶対に白く濁らせません】日本一再生された『黄金の卵スープ』を今の知識と技術で更に作りやすく、美味しく仕上げました。
    Опубликовано: 1 year ago
    165701
  • 【もやしとサバ缶レシピ】焼いて炒めるだけ!美味しさに感動。 1 year ago
    【もやしとサバ缶レシピ】焼いて炒めるだけ!美味しさに感動。
    Опубликовано: 1 year ago
    883031
  • 僕の地元の中華屋さんの定食に必ずついてきた【異常に旨い謎中華スープ】 1 year ago
    僕の地元の中華屋さんの定食に必ずついてきた【異常に旨い謎中華スープ】
    Опубликовано: 1 year ago
    701470
  • This Tastes Exactly Like The Soup From Chinese Restaurant [Void Soup] 2 years ago
    This Tastes Exactly Like The Soup From Chinese Restaurant [Void Soup]
    Опубликовано: 2 years ago
    2700849

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5