• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Cannelloni med spinat og ricotta - en skøn pastaret! скачать в хорошем качестве

Cannelloni med spinat og ricotta - en skøn pastaret! 2 месяца назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Cannelloni med spinat og ricotta - en skøn pastaret!
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Cannelloni med spinat og ricotta - en skøn pastaret! в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Cannelloni med spinat og ricotta - en skøn pastaret! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Cannelloni med spinat og ricotta - en skøn pastaret! в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Cannelloni med spinat og ricotta - en skøn pastaret!

Cannelloni-rør kan man købe i de fleste velassorterede supermarkeder. Her er de fyldt med en blanding af spinat, ricotta, parmesan og mozzarella og gratineret med tomatsauce og bechamel. (Opskrift herunder) Cannelloni med spinat og ricotta 4 pers. Fyld til cannelloni’erne: 250 g blancheret spinat 500 g ricotta 50 g revet parmesan 100 g revet mozzarella 2 æg 1 revet fed hvidløg Stødt muskat efter smag Salt og peber efter smag Pres så meget væde som muligt ud af den blancherede spinat og hak den derpå ret fint. Bland den med de to slags revet ost, ægget og det revede fed hvidløg og smag til med muskat, salt og peber. Kom blandingen i en sprøjtepose. Tomatsauce: 2 dåser hakkede, flåede tomater 1 stor spsk. koncentreret tomatpuré 1-2 tsk tørret oregano 1 lille løg 3-4 fed hvidløg Et nip chiliflakes 1 glas hvidvin Olivenolie Salt, peber og sukker Hakket løg og hvidløg svitses i olivenolie sammen med oregano og lidt chili. Kom tomatpuré ved og lad det riste af et minuts tid. Så tilsættes et par dåser hakkede, flåede tomater, og det får det lov til at simre roligt i ca. 30 minutter. Så får den lige en tur med stavblenderen, - og så smages der til med salt, peber og lidt sukker. Bechamel: Ca. 1/2 l sødmælk 50 g smør 50 g mel Salt og peber Revet muskat Smelt smørret i en gryde, tilsæt melet og lad det bage af et minuts tid under omrøring. Tilsæt kold mælk mens der piskes. Lad bechamellen koge op, skru ned for varmen og lad den koge igennem i nogle minutter mens der jævnligt piskes. Smag den til med salt, peber og revet muskat. Virker den for tyk, kommes ekstra mælk i. Endvidere: En pakke tørrede cannelloni Ekstra revet mozzarella og parmesan til at drysse over retten. I et ildfast fad, der kan rumme cannelloni’erne kommes først 2-3 store spiseskefulde bechamel. Derpå sprøjtes fyldet i cannelloni’erne og de lægges side om side i fadet. Dæk dem med tomatsaucen, og hæld resten af bechamelsaucen over. Dæk fadet med folie og sæt det i en 200 grader varm ovn i ca. 25-30 minutter. Fjen folien og drys med ekstra revet parmesan og mozzarella. Sæt fadet i ovnen igen til overfladen begynder at blive gylden.

Comments
  • Quiche lorraine - madtærte med bacon og ost! 2 года назад
    Quiche lorraine - madtærte med bacon og ost!
    Опубликовано: 2 года назад
  • Beef braciole, Involtini, benløse fugle - kært barn har mange navne! 1 год назад
    Beef braciole, Involtini, benløse fugle - kært barn har mange navne!
    Опубликовано: 1 год назад
  • Sommersnacks - mens grillen varmer op.... 5 месяцев назад
    Sommersnacks - mens grillen varmer op....
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • Sprød chili-hvidløgs kylling fra Korea 1 год назад
    Sprød chili-hvidløgs kylling fra Korea
    Опубликовано: 1 год назад
  • Gammeldags modnet karrysild 5 лет назад
    Gammeldags modnet karrysild
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Cannelloni piemontese (Italienske madpandekager) 3 года назад
    Cannelloni piemontese (Italienske madpandekager)
    Опубликовано: 3 года назад
  • Эта паста просто СУПЕР! Подождите, пока не откроете секрет! 6 дней назад
    Эта паста просто СУПЕР! Подождите, пока не откроете секрет!
    Опубликовано: 6 дней назад
  • Skinkestang - en tur tilbage til 80'erne... 3 месяца назад
    Skinkestang - en tur tilbage til 80'erne...
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • Fläskfilé med Roquefortsås | Leif Mannerström 3 года назад
    Fläskfilé med Roquefortsås | Leif Mannerström
    Опубликовано: 3 года назад
  • Gratin Dauphinois (Hvidløgskartofler) - her serveret med lam 3 года назад
    Gratin Dauphinois (Hvidløgskartofler) - her serveret med lam
    Опубликовано: 3 года назад
  • Tapas - hyggelige snacks, lige til at dele. 1 месяц назад
    Tapas - hyggelige snacks, lige til at dele.
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Mørbrad med dijonsennep og porrer 2 месяца назад
    Mørbrad med dijonsennep og porrer
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • 3 x Pandekager! 1 год назад
    3 x Pandekager!
    Опубликовано: 1 год назад
  • Идеальная лазанья — рецепт от шеф-повара из Италии 4 месяца назад
    Идеальная лазанья — рецепт от шеф-повара из Италии
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • Moules frites (Dampede blåmuslinger med pommes frites) 4 года назад
    Moules frites (Dampede blåmuslinger med pommes frites)
    Опубликовано: 4 года назад
  • Kylling bonne femme - Den gode kones kylling. 2 месяца назад
    Kylling bonne femme - Den gode kones kylling.
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • Kyllingeboller i savoykål - dejlig vintermad! 1 год назад
    Kyllingeboller i savoykål - dejlig vintermad!
    Опубликовано: 1 год назад
  • Paella Valenciana 1 месяц назад
    Paella Valenciana
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • УЙГУРСКИЕ НАЦИОНАЛЬНЫЕ БЛЮДА! Лагман, ДЖовова и Казан-Кебаб. Вкус вас точно УДИВИТ! 7 дней назад
    УЙГУРСКИЕ НАЦИОНАЛЬНЫЕ БЛЮДА! Лагман, ДЖовова и Казан-Кебаб. Вкус вас точно УДИВИТ!
    Опубликовано: 7 дней назад
  • Hidden Gem in Turkey! Fresh Bread, Pide & Delicious Local Dishes 2 дня назад
    Hidden Gem in Turkey! Fresh Bread, Pide & Delicious Local Dishes
    Опубликовано: 2 дня назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5