У нас вы можете посмотреть бесплатно How to make baguette | SWR Craftsmanship или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
For a long time, it was said that German bakers could not bake a "proper" baguette. Master baker and confectioner Wolfgang Lasch from Karlsruhe shows that this is no longer the case. He buys flour specifically for his baguettes in France. Because he also lives near the border, he has exchanged ideas with French colleagues several times and knows the secrets of a good baguette. One of them: The dough needs time. You can't make a baguette in a day. And the pore of the crumb must always be coarse and uneven. IN THE VIDEO Wolfgang Lasch, master baker and confectioner CREDITS Author: Wolfgang Dürr Camera: Adrain Zaiser, Klaus Woller, Lars Reuther, Tobias von Hellborn Editing: Alex Seip Editing: Rolf Hüffer Social Media Editors: Land und Leute RP Online