Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео


Скачать с ютуб SÜPER ✨ EN GARANTİ TARİF ✅ BU TARİFLE ÇITIR ÇITIR HARİKA BİR BASMA KADAYIF YAPABİLİRSİNİZ ☝️ в хорошем качестве

SÜPER ✨ EN GARANTİ TARİF ✅ BU TARİFLE ÇITIR ÇITIR HARİKA BİR BASMA KADAYIF YAPABİLİRSİNİZ ☝️ 2 месяца назад


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



SÜPER ✨ EN GARANTİ TARİF ✅ BU TARİFLE ÇITIR ÇITIR HARİKA BİR BASMA KADAYIF YAPABİLİRSİNİZ ☝️

#tatlı #recipe #tatlıtarifleri Kanalımdan ve mutfağımdan hepinize kucak dolusu sevgiler selamlar değerli izleyicilerim  bugün de sizler için çıtır çıtır şahane bir basma kadayıf tarifi hazırladım hem çok kolay hem de çok lezzetli bu tarifimi mutlaka kaydedin ve deneyin beğeneceğinize eminim  tarifimi yapıp deneyecek olan herkese şimdiden afiyet olsun İYİ SEYİRLER  Kullandığım su bardağı ölçüsü: 250 ml Kullandığım çay bardağı ölçüsü: 125 ml Pişirme önerisi: 180 C Pişirme süresi: 45 dk Kullandığım tepsi: 40 * 30 cm Malzemeler Şerbeti için: 5 su bardağı şeker 5 su bardağı su 1 dilim limon 750 gr çiğ kadayıf 400 gr ceviz içi Yarım çay bardağı irmik Tepsiyi yağlamak için: 75 gr tereyağı Üzeri için: 1 çay bardağı sıvı yağ Süslemek için: Toz fıstık . . . ENGLISH RECIPE The cup size I use: 250 ml The tea glass size I use: 125 ml Baking recommendation: 180 C Cooking time: 45 min Tray I use: 40*30cm Materials For the sherbet: 5 cups of sugar 5 glasses of water 1 slice of lemon 750 g raw kadayif 400 g walnuts Half a tea glass of semolina To grease the tray: 75 g butter For the topping: 1 tea glass of oil To decorate: powdered peanut . . . DEUTSCHES REZEPT Die Tassengröße, die ich verwende: 250 ml Die Teeglasgröße, die ich verwende: 125 ml Backempfehlung: 180 C Kochzeit: 45 Min Tablett, das ich verwende: 40*30cm Materialien Für das Sorbet: 5 Tassen Zucker 5 Gläser Wasser 1 Zitronenscheibe 750 g roher Kadayif 400 g Walnüsse Ein halbes Teeglas Grieß So fetten Sie das Blech ein: 75 g Butter Für den Belag: 1 Teeglas Öl Zum Dekorieren: Erdnusspulver . . . RECETTE FRANÇAISE La taille de bonnet que j'utilise : 250 ml La taille du verre à thé que j'utilise : 125 ml Recommandation de cuisson : 180°C Temps de cuisson : 45 min Plateau que j'utilise : 40*30cm Matériels Pour le sorbet : 5 tasses de sucre 5 verres d'eau 1 tranche de citron 750 g de kadayif cru 400 g de noix Un demi verre à thé de semoule Pour graisser le plateau : 75 g de beurre Pour la garniture : 1 verre à thé d'huile Pour décorer : cacahuète en poudre . . . РУССКИЙ РЕЦЕПТ Размер чашки, которую я использую: 250 мл. Размер чайного стакана, который я использую: 125 мл. Рекомендация для выпечки: 180 C. Время приготовления: 45 мин. Поднос, который я использую: 40*30 см. Материалы Для шербета: 5 стаканов сахара 5 стаканов воды 1 ломтик лимона 750 г сырого кадаифа 400 г грецких орехов Половина чайного стакана манной крупы Чтобы смазать противень: 75 г сливочного масла Для начинки: 1 чайный стакан масла Для украшения: порошкообразный арахис . . . الوصفة العربية حجم الكوب المستخدم: 250 مل حجم كأس الشاي الذي أستخدمه: 125 مل توصية الخبز: 180 درجة مئوية وقت الطهي: 45 دقيقة الصينية المستخدمة: 40*30 سم مواد بالنسبة للشربات: 5 أكواب سكر 5 أكواب من الماء 1 شريحة ليمون 750 جرام قطايف نيئة 400 جرام جوز نصف كوب شاي سميد لتشحيم الصينية: 75 جرام زبدة للطبقة العلوية: 1 كوب شاي زيت للتزيين: مسحوق الفول السوداني . . .

Comments