• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

The Creamiest Greek Feta Cheese Pie (Bechamel Tiropita) скачать в хорошем качестве

The Creamiest Greek Feta Cheese Pie (Bechamel Tiropita) 2 years ago

cooking show

greek food

greek recipes

Dimitra Khan

euro bakery and cafe

easy recipes

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
The Creamiest Greek Feta Cheese Pie (Bechamel Tiropita)
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: The Creamiest Greek Feta Cheese Pie (Bechamel Tiropita) в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно The Creamiest Greek Feta Cheese Pie (Bechamel Tiropita) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон The Creamiest Greek Feta Cheese Pie (Bechamel Tiropita) в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



The Creamiest Greek Feta Cheese Pie (Bechamel Tiropita)

Get the recipe here: https://www.dimitrasdishes.com/the-cr... Ingredients 1/2 pound (#4) phyllo, at room temperature 4 oz (112g) butter, melted sesame seeds for garnish For the Filling: 4 tablespoons (50g) butter 4 tablespoons (50g) all-purpose flour 2 cups (500ml) milk salt, to taste freshly cracked black pepper, to taste 12 oz (350g) feta cheese 1 egg Instructions Preheat the oven to 350 °F, 180 °C. Grease the inside of a 9-inch round pie pan Make the filling: Add the butter to a saucepan and melt over medium-heat. Add the flour, whisk together and and cook over medium- heat for 1-2 minutes until toasted. Add the milk, salt, and pepper, and whisk together. Cook until it comes to a boil and thickens enough to coat the back of a wooden spoon. Remove from the heat. Place the egg into a bowl and whisk to break it up. Add some of the hot cream mixture to the egg and whisk together. Add the egg mixture back to the pan and crumble the feta cheese into the sauce. Mix together and taste the cream. Adjust the seasoning if needed. Assemble the pie: Unwrap the phyllo sheets and unroll them. Take half of the phyllo sheets and roll them back up, wrap in plastic wrap and store in the refrigerator up to 4 days for another recipe. Reserve 4 of the phyllo sheets for the top of the pie and layer the remaining sheets into the prepared pie making sure to drizzle each sheet with the melted butter. Pour the cheese fillinf into the center and top with the remaining 4 phyllo sheets. Drizzle butter between the layers. Gather all of the phyllo that is extended outside of the pan and tuck it into the sides. Score the top layers into 8 equal portions. Drizzle the remaining butter over the top and sides of the phyllo. Sprinkle with sesame seeds and bake on the center rack of the preheated oven for about 45-55 minutes or until golden brown. Allow the pie to set and cool to room temperature. About an hour or longer. Serve with olives. Kali Orexi! Notes Freezer Instructions: The cheese pie can be assembled and wrapped tightly with foil and then with plastic wrap as to not absorb any freezer odors. It will keep fresh in the freezer for 2 months. Bake it frozen and covered with foil in a preheated 350 °F oven for 40 minutes. Remove the foil and bake until golden brown. Music Used: Greek Sun Time (With Intro) ITEM ID: 66582698 By: tonyanthony Its All Greek ITEM ID: 84456733 By: LowNotes

Comments
  • Make-Ahead Fall Dessert: Milopitakia: Mini Apple Phyllo Pies 3 years ago
    Make-Ahead Fall Dessert: Milopitakia: Mini Apple Phyllo Pies
    Опубликовано: 3 years ago
    24284
  • Greek Zucchini Pie: Kolokythopita freezer friendly 4 years ago
    Greek Zucchini Pie: Kolokythopita freezer friendly
    Опубликовано: 4 years ago
    152963
  • Greek Phyllo Pumpkin Pie for your Holiday Table 4 years ago
    Greek Phyllo Pumpkin Pie for your Holiday Table
    Опубликовано: 4 years ago
    6941
  • Greek Olive Bread: Soft & Delicious & Vegan! 4 years ago
    Greek Olive Bread: Soft & Delicious & Vegan!
    Опубликовано: 4 years ago
    105854
  • Greek Feta Cheese Pie | Akis Petretzikis 5 years ago
    Greek Feta Cheese Pie | Akis Petretzikis
    Опубликовано: 5 years ago
    90547
  • My Family's Arancini (Rice Balls) Recipe | Chef Jean-Pierre 1 year ago
    My Family's Arancini (Rice Balls) Recipe | Chef Jean-Pierre
    Опубликовано: 1 year ago
    325468
  • F is for Flavor | Culinary Boot Camp Day 1 | Stella Culinary School 7 years ago
    F is for Flavor | Culinary Boot Camp Day 1 | Stella Culinary School
    Опубликовано: 7 years ago
    830036
  • Description of very smart people. Psychology lectures. 6 months ago
    Description of very smart people. Psychology lectures.
    Опубликовано: 6 months ago
    1543060
  • 2 Ways to Make the Easiest & BEST Baklava (Diamond & Star Shaped) 2 years ago
    2 Ways to Make the Easiest & BEST Baklava (Diamond & Star Shaped)
    Опубликовано: 2 years ago
    26140
  • お鍋一つでフランス伝統料理その名はナヴァラン・ダニョー How to make very tender French lamb stew 2 months ago
    お鍋一つでフランス伝統料理その名はナヴァラン・ダニョー How to make very tender French lamb stew "Navarin d'agneau"
    Опубликовано: 2 months ago
    182936

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5