У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make Rich, Flavorful Beef Stock at Home (Better Than Store-Bought!) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
A good beef stock is a game-changer in the kitchen—deep, rich, and packed with umami. We’re roasting bones, simmering for hours (or pressure cooking for speed!), and unlocking serious flavor. I’m using my @InstantPot, but a traditional pressure cooker or large pot works great too! Whether for soups, sauces, or risottos, this is the foundation of next-level cooking. Once you try homemade, you’ll never go back to store-bought! 👋🏽 Let's Connect! 👋🏽 / the.almostchef / the.almostchef 🍴Ingredients 🍴 1.5kg beef bones 500g stewing beef 250g / 2 large carrots 250g / 3 medium onions 250g / 4 ribs of celery ⏱️ Chapters ⏱️ 0:00 Intro 0:25 The value of a homemade stock 0:38 Principles for large batch stocks 0:45 Principle 1 1:06 Principle 2 1:30 Principle 3 2:08 Pressure cooking / low simmer 2:45 Straining your stock 3:08 Bonus step: Separating the fat 3:16 Bonus step: reducing 3:25 Bonus step: freezing in cubes 3:32 Outro