У нас вы можете посмотреть бесплатно Add white vinegar to the soy milk to instantly turn tofu, simply without adding или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Ingredients: 200g soybeans, 1000ml water, 50g white vinegar, 50g water Today I will share with you a hand-made tofu method. The method is simple, without gypsum, internal fat and brine, only white vinegar. The tofu made is white and tender, just like the one you bought, with zero additions, and you can eat more at ease. Add 1 tablespoon of ordinary white vinegar to the soy milk, it will instantly change to tofu. It is simple and no additives, so you can rest assured than buying [Apang Pasta] #Ah Pang Pasta#Soy milk#tofu Subscribe to me~👉https://foodtutorial.page.link/apms A home-cooked meal a day, recording a good life Ah Pang will share some home-cooked delicacies with everyone here in the future. People who love food will love life even more. I hope everyone can live a happy, simple and adequate life every day!