• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Tavern Style Chicago Thin Crust Pizza скачать в хорошем качестве

Tavern Style Chicago Thin Crust Pizza 1 год назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Tavern Style Chicago Thin Crust Pizza
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Tavern Style Chicago Thin Crust Pizza в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Tavern Style Chicago Thin Crust Pizza или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Tavern Style Chicago Thin Crust Pizza в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Tavern Style Chicago Thin Crust Pizza

Locals know that the REAL Chicago pizza is the tavern style thin crust. I'm revisiting the pizza I grew up eating by taking a trip to Vito and Nick's to recreate this iconic thin and crispy pizza. Visit http://drinktrade.com/brian to sign up and save $15 on select plans -- and get your first bag of coffee free. ☕Like this content and want to show support? Buy me a "coffee" here: https://ko-fi.com/brianlagerstrom 📸INSTAGRAM:   / brian_lagerstrom   🔪MY GEAR: PIZZA DOUGH DOCKER: https://amzn.to/3JymnJ5 PIZZA STEEL: https://amzn.to/3elVdF9 CUTTING BOARD: https://amzn.to/341OgnD DIGITAL SCALE: https://amzn.to/30bNZO3 HALF SHEET PAN: https://amzn.to/41SQxy1 IMMERSION BLENDER: https://amzn.to/36ycPf2 FOOD PROCESSOR: https://amzn.to/3jF5LT2 FAVORITE STAINLESS BOWL: https://amzn.to/3pTBCTo BOWL "LID": https://amzn.to/3xOMA3r SHOP MY AMAZON STORE: https://www.amazon.com/shop/brianlage... *As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases* Pizza Dough Ingredients ▪360g (3c) bread flour ▪40g (3T) cold butter ▪180g (3/4c) ice cold water, divided ▪5g (1 1/2t) yeast ▪7g (1 1/2t) salt Pizza Dough Instructions: 1. In a food processor, combine the bread flour and cold butter. Pulse until the butter is broken down into small, gravel-like bits. 2. Dissolve the yeast in 90g (1/4c + 2T) of ice cold water and the salt in another 90g (1/4c + 2T) of ice cold water. 3. Add the yeast water and salt water to the flour-butter mixture in the food processor. Pulse for 20-30 seconds until the dough is evenly hydrated. Be careful not to overmix. 4. Transfer the dough onto a work surface and knead for 2 minutes until it forms a homogeneous ball. 5. Round the dough into a ball, place it in a bowl, cover, and ferment for 2 hours. 6. After 2 hours, divide the dough into two equal pieces. Perform a preshape by folding in the sides and rounding off the dough into a ball. Cover the dough balls and let them rest for 20 minutes to relax the gluten. 7. Press the dough ball flat with a pizza pan or large pot then roll out each dough ball into a 12” (30cm) round 8. Use a pizza docking tool or a fork to pierce the dough to prevent large bubbles from forming during baking. 9. Spray 2 pieces of parchment paper with olive oil pan spray and a generous amount of fine grind cornmeal and place rolled out pizza doughs on top. 10. Place both doughs stacked on a sheet tray and refrigerate, uncovered, for 4-24 hours to cold ferment and develop a skin for a crispier crust. Preferably 24 hours. -- Pizza Sauce Ingredients ▪1 28oz/800g can crushed tomatoes ▪100g (1/3 cup) tomato paste ▪12g (2 1/2 tsp) salt ▪20g (5 tsp) granulated sugar ▪1g (1/2 tsp) chili flakes ▪2g (2 tsp) dried basil ▪2g (1 tsp) dried oregano ▪2g (1/2 tsp) onion powder ▪2g (1/2 tsp) garlic powder Pizza Sauce Instructions: 1. Scoop out half a cup of crushed tomatoes from the can. 2. Add the tomato paste, salt, sugar, chili flakes, basil, oregano, onion powder, and garlic powder to the remaining crushed tomatoes. 3. Blend the sauce with immersion blender until the dried herbs are broken down and everything is well combined. -- Italian Sausage Ingredients ▪450g (1 lb) 80/20 ground pork ▪7g (1 1/2 tsp) salt ▪2g (3/4 tsp) black pepper ▪2g (1 tsp) chili flakes ▪5g (1 tsp) red wine vinegar ▪2g (1 tsp) ground fennel seed ▪5g (1 clove) fresh garlic, minced Mix together all ingredients until well combined. -- Assembling and Baking the Pizza ▪450g (16 oz) full-fat aged mozzarella cheese, shredded ▪1lb (1/2kg) italian sausage (preferably homemade, recipe above) ▪Pizza sauce (recipe above) ▪Dreid oregano ▪Dried basil ▪Salt 1. Preheat the oven to 550°F (285°C) with a pizza steel or an upside-down sheet tray. 2. Spread prepared pizza sauce evenly over the rolled dough. 3. Distribute half of the Italian sausage in rough balls evenly on top of each pizza (1/2lb per pizza) 4. Sprinkle half the shredded mozzarella cheese generously over the sausage of each pizza, spreading edge to edge (½ lb per pizza). 5. Sprinkle each pizza with a pinch of dried oregano, dried basil, and a pinch of salt. 6. Slide assembled pizza onto the preheated pizza steel or sheet tray in the oven. 7. Bake for about 10 minutes until the crust is deeply baked and the cheese is bubbly and golden brown. CHAPTERS: 0:00: Intro and preparing the pizza dough 5:27 step 1 in my morning routine 6:22 Making the pizza sauce 7:06 Making the italian sausage 7:50 Assembling and baking the pizzas 🎧MUSIC: EPIDEMIC SOUND https://www.epidemicsound.com/referra... #chicagopizza #thincrustpizza #tavernpizza

Comments
  • How to Make A Perfect New York Pizza Slice At Home 3 месяца назад
    How to Make A Perfect New York Pizza Slice At Home
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • Kenji Makes Chicago Thin-Crust Pizza | J. Kenji López-Alt | NYT Cooking 10 месяцев назад
    Kenji Makes Chicago Thin-Crust Pizza | J. Kenji López-Alt | NYT Cooking
    Опубликовано: 10 месяцев назад
  • Секреты приготовления пиццы, о которых вы никогда не знали! 9 минут назад
    Секреты приготовления пиццы, о которых вы никогда не знали!
    Опубликовано: 9 минут назад
  • Rating Every Tavern Style PIZZA In Chicago (ft. Pizza Legend John Carruthers) 1 год назад
    Rating Every Tavern Style PIZZA In Chicago (ft. Pizza Legend John Carruthers)
    Опубликовано: 1 год назад
  • This Will Change The Way You Make Dough Forever 4 месяца назад
    This Will Change The Way You Make Dough Forever
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • 5 Effortless 15 Minute Breakfasts 6 дней назад
    5 Effortless 15 Minute Breakfasts
    Опубликовано: 6 дней назад
  • Extra Crispy Detroit Style Pan Pizza Recipe 2 года назад
    Extra Crispy Detroit Style Pan Pizza Recipe
    Опубликовано: 2 года назад
  • Crispy Thin Crust Pizza Recipe | Classic Chicago Tavern-Style 2 года назад
    Crispy Thin Crust Pizza Recipe | Classic Chicago Tavern-Style
    Опубликовано: 2 года назад
  • Sourdough Chicago-Style Thin Crust Pizza (Tavern-Style, Cracker Crust) 6 месяцев назад
    Sourdough Chicago-Style Thin Crust Pizza (Tavern-Style, Cracker Crust)
    Опубликовано: 6 месяцев назад
  • Пицца South Shore Bar (тонкая корочка) | Пожелания к еде 2 года назад
    Пицца South Shore Bar (тонкая корочка) | Пожелания к еде
    Опубликовано: 2 года назад
  • The 25 Minute No Knead Dough I Use to Make Everything 7 месяцев назад
    The 25 Minute No Knead Dough I Use to Make Everything
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • The CRISPY PIZZA I made for Wolfgang Puck 3 года назад
    The CRISPY PIZZA I made for Wolfgang Puck
    Опубликовано: 3 года назад
  • Why Chicago Tavern Thin Crust Pizza Dominates Deep Dish 1 год назад
    Why Chicago Tavern Thin Crust Pizza Dominates Deep Dish
    Опубликовано: 1 год назад
  • Why I dropped Neapolitan for New York Pizza 1 год назад
    Why I dropped Neapolitan for New York Pizza
    Опубликовано: 1 год назад
  • Classic New York Pizza At Home 5 месяцев назад
    Classic New York Pizza At Home
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • I Thought Birria Tacos Were All Hype. Then I made THESE. 8 месяцев назад
    I Thought Birria Tacos Were All Hype. Then I made THESE.
    Опубликовано: 8 месяцев назад
  • GLUTEN-FREE PIZZA DOUGH | LIKE A PRO FOR HOME USE 3 месяца назад
    GLUTEN-FREE PIZZA DOUGH | LIKE A PRO FOR HOME USE
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • Как приготовить настоящую чикагскую пиццу на тонком тесте дома | Кулинарное шоу Кенджи 2 года назад
    Как приготовить настоящую чикагскую пиццу на тонком тесте дома | Кулинарное шоу Кенджи
    Опубликовано: 2 года назад
  • Идеальная Чикагская пицца на тонком тесте (в стиле таверны) дома 4 года назад
    Идеальная Чикагская пицца на тонком тесте (в стиле таверны) дома
    Опубликовано: 4 года назад
  • How to Make Chicago's Lesser Known (Equally Delicious) Thin-Crust Pizza 5 лет назад
    How to Make Chicago's Lesser Known (Equally Delicious) Thin-Crust Pizza
    Опубликовано: 5 лет назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5