У нас вы можете посмотреть бесплатно Kalbi Chim (갈비찜) - Korean Stewed Short Ribs или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
One of our most beloved Korean restaurants, Sorobol, recently closed. Now that they're gone I'm going to have to make my own version of one of my favorite Korean dishes there, Kalbi Chim (갈비찜),or stewed kalbi. Stewed kalbi is very different from the BBQ kalbi that we have in our plate lunches. It has become one of the best dishes in my repertoire, and I make it every winter when Korean pears are in season and Costco, hopefully has thick beef short ribs in stock. It's the perfect Korean holiday dish. For my Kalbi Chim, you'll need: 5lbs. Beef Short Ribs 1 cup Shoyu 1/2 cup Mirin 2 cups Water 5 cloves of Garlic 1 Korean Pear - Secret Ingredient!! 2 Leeks 2 Green Onions 1 Onion 4 Carrots 1 Daikon (Raddish) 1 cup Chinese Red Dates (Jujubes) 00:00 - Intro 00:42 - Making Kalbi Chim 06:59 - Tasting