У нас вы можете посмотреть бесплатно SAMANAK recipe سمنک SAMANO افغانی طرز تهیه سمنک SAMANAK AFGHANI سمنک افغانی SUMALAK TAYYORLASH или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Samanak- سمنک Wash properly 3 kg of wheat (from 3 kg of wheat we can have 10 litres of Samanak) Wash 2-3 times with cold water Soak in cold water for 2-3 days AFTER 2 DAYS Take out of the water Put to the muslin fabric and tie up tightly leave it so for 2-3 days during these 2-3 days, sprinkle with water twice a day AFTER 3 DAYS After 3 days roots must grow Time to lay the wheat on the table leave it on the table for 7-8 days and sprinkle with cold water 3 times a day Don't forget to cover with muslin cloth the cooking process will be uploaded on my next youtube video so stay tuned