У нас вы можете посмотреть бесплатно Nasi Goreng Jawa 🌶️🔥- Mijn vaders populaire gebakken rijst / My dad's popular fried rice 印尼炒饭 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
= English version below = *Recept (2 personen): el = eetlepel tl = theelepel *Ingrediënten: Gekookte rijst (Jasmijn rijst) - 500 gr Eieren (S) - 3-4 stuks Kipfilet - 140 gr Garnalen 140 gr Lente-ui - 30 gr Wortel - 40 gr Sambal Oelek - 4 tl Lichte sojasaus - 2 tl Sesamolie - 2 tl Suiker - 1/2 tl Witte peper - 1/4 tl Trassi - 4 gr *Marinade voor kip: Zout - 1/4 tl Suiker - 1/4 tl Kippenbouillon poeder - 1/4 tl Witte peper - helft van 1/4 tl Shaohsing wijn - 1/2 tl Lichte sojasaus - 1/2 tl Sesamolie - 1/2 tl Baking soda - 1/2 tl Maizena - 1/2 tl Olie (achteraf) - 1 tl *Marinade voor garnalen: Zout - 1/4 tl Suiker - 1/4 tl Kippenbouillon poeder - 1/4 tl Witte peper - helft van 1/4 tl Shaohsing wijn - 1/2 tl Lichte sojasaus - 1/2 tl Sesamolie - 1/2 tl Olie (achteraf) - 1 tl =============================================================================== *Recipe (2 persons): tbsp = tablespoon tsp = teaspoon *Ingredients: Cooked rice (Jasmin rice) - 500 gr Eggs (S) - 3-4 eggs Chicken breast - 140 gr Prawns 140 gr Scallions - 30 gr Carrot - 40 gr Sambal Oelek - 4 tsp Light soy sauce - 2 tsp Sesame oil - 2 tsp Sugar - 1/2 tsp White pepper - 1/4 tsp Belachan - 4 gr *Marinade for chicken: Salt - 1/4 tsp Sugar - 1/4 tsp Chicken stock powder - 1/4 tsp White pepper - half of 1/4 tsp Shaohsing wine - 1/2 tsp Light soy sauce - 1/2 tsp Sesame oil - 1/2 tsp Baking soda - 1/2 tsp Cornstarch - 1/2 tsp Oil (afterwards) - 1 tsp *Marinade for prawns: Salt - 1/4 tsp Sugar - 1/4 tsp Chicken stock powder - 1/4 tsp White pepper - half of 1/4 tsp Shaohsing wine - 1/2 tsp Light soy sauce - 1/2 tsp Sesame oil - 1/2 tsp Oil (afterwards) - 1 tsp