У нас вы можете посмотреть бесплатно Phyllo-Crusted Sole Recipe with Michelle Branch -- Cook Taste Eat Ep. 2 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Phyllo has a light, neutral flavor that doesn't overpower the sole and as the fish sizzles in the pan, it makes a light, flaky crust with a beautiful texture. To keep it as light and airy as possible, Chef Michael Mina uses egg whites to bind the phyllo to the fish -- the whites have great sticking power without the heft of the yolks. Get the recipe: http://www.cooktasteeat.com/dish/phyl... Subscribe: http://www.CookTasteEat.com/membership Facebook: / cooktasteeat Twitter: / cooktasteeat