У нас вы можете посмотреть бесплатно 椰汁西米糕 | 椰香浓郁 冰冰凉凉好适合夏天!做法超简单,搅一搅就能做出好吃的椰汁西米糕!不放吉利丁就是椰汁西米露!Coconut Sago Puddings или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
椰汁西米糕 椰香浓郁 搅一搅就完成! 冰冰涼凉,Q弹爽口的椰汁西米糕。在家也能轻松复刻泰式小甜品~做法巨简单,只需三步就搞定: 【做法】 1. 水煮沸倒入适量西米露,大火煮15分钟后关火再焖15分钟,煮好的西米露泡凉水备用; 2. 锅中倒入200克椰浆、200克牛奶、40克糖小火加热搅拌均匀(不要煮沸哦!),然后关火加入提前软化好的10克吉利丁片搅拌均匀备用; 3. 先把西米倒入模具,再倒入椰奶,冷藏3个小时以上即可! Coconut Sago Puddings are rich in coconut flavor, just stir and it's done! The method is very simple, just three steps to get it done: 【How to make】 1. Bring the water to a boil and pour in an appropriate amount of sago dew. Cook on high heat for 15 minutes, turn off the heat and simmer for another 15 minutes. Soak the cooked sago dew in cold water for later use; 2. Pour 200 grams of coconut milk, 200 grams of milk, and 40 grams of sugar into the pot, heat and stir evenly over low heat (do not boil!), then turn off the heat and add 10 grams of gelatin sheets softened in advance, stir well and set aside; 3. Pour the sago into the mold first, then pour in the coconut milk, and refrigerate for more than 3 hours! #甜品 #椰汁西米糕 #椰汁西米露 #西米露 #椰汁 #coconutsago