У нас вы можете посмотреть бесплатно Chleb razowy na drożdżach, ale smakiem dorównuje temu na zakwasie! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Chleb 75% razowy na drożdżach w smaku nie gorszy od chleba na zakwasie, z dużą zawartością wody. Ciasto fermentuje około 7 godzin. Chleb wychodzi dobrze wyrośnięty, elastyczny i naprawdę przepyszny. składniki: 600g mąki razowej pszennej typ 850 200g mąki pszennej białej typ 450 lub 550 640 ml wody 18g soli 2g drożdży suchych pieczemy w garnku o wymiarach 30cm średnicy i 12 cm wysokości (lub wyższy)